MÅ SKJULE MAGEN: Gravide Parminder Nagra får ikke lenger vise magen i rollen som Neela Rasgotra i TV-serien "Akutten". Produsentene er redde for at en baby vil ta oppmerksomheten vekk fra seriens aller siste episoder. Foto: All Over Press
MÅ SKJULE MAGEN: Gravide Parminder Nagra får ikke lenger vise magen i rollen som Neela Rasgotra i TV-serien "Akutten". Produsentene er redde for at en baby vil ta oppmerksomheten vekk fra seriens aller siste episoder. Foto: All Over PressVis mer

Graviditeten må skjules for enhver pris

TV-stjernen får ikke vise sin voksende mage.

SEHER.NO: Skuespilleren Parminder Nagra (33) har gjort stor suksess i rollen som dr. Neela Rasgotra i TV3-serien "Akutten", men nå frykter produsentene at hun kan ødelegge for legeseriens siste seong..

Ifølge National Enquirer er nemlig Parminder blitt gravid, og det passer dårlig med imaget til hennes rollefigur.

Produsentene har derfor besluttet å dekke til hennes voksende mage i de siste episodene av serien som har gått i over 15 sesonger.

- Parminder er overlykkelig over at hun skal føde en baby. Men med showet inne i sin siste sesong, er hun redd for å ta glansen vekk fra den store avslutningen.

- Hun har derfor sagt ja til å bli filmet stående bak bordkanter og ved hjelp av andre teknikker, som kan skjule kulen på magen, sier en venn av stjernen til bladet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Gossip Girl-stjerne gravid