Julianne og Ulrik Nygård:

Graviditeten kom som et sjokk

Se og Hør var hjemme hos Julianne og Ulrik Nygård for å snakke om den kommende familieforøkelsen.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli kom gladnyheten om at influenser Julianne Nygård (30), også kjent som «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Nygård (40) venter sitt andre barn. Fra før av har ekteparet den to år gamle sønnen Severin.

To måneder senere røpet duoen at de venter en gutt, til tross for at de først fikk beskjeden om at de ventet en jente. Dermed ble overraskelsen svært stor, da de senere fikk kontrabeskjeden om at de venter en sønn til.

Når Se og Hør møter ekteparet hjemme i Vollen i Asker, er Julianne 24 uker på vei. Det at hun er gravid med sitt andre barn kan hun imidlertid røpe kom som en stor overraskelse på ekteparet.

- Ble veldig sjokkert

Julianne forklarer at hun først fikk en mistanke om at hun var gravid da menstruasjonen uteble.

- Hvordan reagerte du?

- Jeg ble veldig sjokkert fordi vi ikke hadde prøvd å få barn. Men samtidig så har vi ikke brukt noe prevensjon de siste to årene, forteller 30-åringen.

Julianne forklarer videre at hun brukte noen dager på å fortelle Ulrik gravidnyheten. Det var imidlertid ikke vanskelig å holde på hemmeligheten, da Ulrik på ingen måte hadde forventet at et nytt familiemedlem lå i kortene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer