Graviditeten kom som et sjokk

Sangstjernen kunne knapt tro sine egne ører.

VENTER BARN: - Mulighetene er like store for det som for at jeg skal skifte kjønn, sa legen til Alanis da hun spurte om det fantes muligheter for at hun likevel ikke er gravid. Foto: All Over Press
VENTER BARN: - Mulighetene er like store for det som for at jeg skal skifte kjønn, sa legen til Alanis da hun spurte om det fantes muligheter for at hun likevel ikke er gravid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Litt over to måneder etter at sangstjernen Alanis Morissette (36) giftet seg, kom denne uka nyheten om at hun er gravid.
 
- Ja, det stemmer at jeg er gravid, fortalte hun i et intervju med magasinet US Magazine torsdag.

Og det kom som litt av et sjokk på 36-åringen at hun og mannen, rapperen Mario Treadway - bedre kjent som Souleye - skal bli foreldre. Det fortalte den canadiske artisten onsdag på E! Entertainment Television, da hun var gjest i talkshowet «Chelsea Lately» med vert og komiker Chelsea Handler.

- Jeg snakket med min lege, og han sa bare at «Dette ser ut som en screeining tatt av en gravid dame», sier hun i intervjuet.
 
Morissette skal deretter ha spurt om det fantes muligheter for at hun likevel ikke var gravid.

- Mulighetene er like store for det som for at jeg skal skifte kjønn, skal legen ha sagt.

Dermed kunne Morisette og mannen, etter å ha forhørt seg om legen faktisk planla en kjønnsskifte-operasjon - og fått nei - spre det glade budskap på diverse sosiale medier.
 
36 år gamle Alanis var tidligere forlovet med skuespilleren Ryan Reynolds, som nå er gift med Scarlett Johansson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun gift