Graviditeten kom som et sjokk

For Egor Filipenko og forloveden Benedicthe kom graviditeten brått på.

LYKKELIGE FORELDRE: Egor Filipenko og forloveden Benedicthe Bjerke elsker sin lille familie med sønnen Theo, men innrømmer at graviditeten kom som et sjokk.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE FORELDRE: Egor Filipenko og forloveden Benedicthe Bjerke elsker sin lille familie med sønnen Theo, men innrømmer at graviditeten kom som et sjokk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer gikk «Skal vi danse-stjernen» Egor Filipenko (24) ned på kne og fridde til sin vakre kjæreste Benedicthe Bjerke (24). Sammen har paret sønnen Theo. Og selv om ettåringen i dag er lyspunktet i hverdagen, kom babynyheten som et sjokk for Egor og Benedicthe. 

 
- Han var planlagt på den måten at vi ønsket oss ham. Vi hadde begynt å prøve, men trodde ikke det kom til å skje så raskt. Det tok to uker - så var jeg gravid! Det var fem minutter med sjokk, deretter bare glede, sier Paret til Se og Hør.

I dag elsker Egor livet som småbarnspappa. Paret synes det bare er positivt å være unge foreldre.

– Det er klart det er krevende. Men jeg tror det er en fordel å være ung mor. Ikke bare har jeg
mye energi, han gir meg også ekstra overskudd. Vi tar ham med oss overalt, så det er aldri noe problem, sier Benedicthe.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER  

Sammen med Hanne Sørvaag er han nå et av fem par igjen i «Skal vi danse», og det har vært en hektisk tid fylt med intens dansetrening. Filipenko og kjæresten har tidligere sagt til Seoghør.no at det er liten tid til å planlegge bryllup.  

- Vi har bare booket det viktigste, så får vi ta resten etter hvert. I denne perioden er det liten tid. Vi får glede oss til det er over, selv om det er gøy mens det pågår, fortalte Bjerke i september. 

Paret vil ikke avsløre hvor bryllupet skal stå, men gleder seg til å feire den store dagen sammen med sine nærmeste.

- Det blir i sommer med masse familie og venner og det blir superkult. Og ikke minst dansing på høyt nivå, tipper Egor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke redd for å ende som Lene Alexandra  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer