UTVIKLET SEG RASKT: Kun to måneder etter at Kate Hudson og Matthew Bellamy begynte å date i 2010, ble Hudson gravid med Bellamys barn.  Foto: Stella Pictures
UTVIKLET SEG RASKT: Kun to måneder etter at Kate Hudson og Matthew Bellamy begynte å date i 2010, ble Hudson gravid med Bellamys barn. Foto: Stella PicturesVis mer

- Graviditeten kom som et sjokk

Kate Hudson glemmer ikke dagen da hun fikk livet snudd på hodet - kun to måneder etter at hun møtte sin nye kjæreste for første gang.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Kate Hudson (33) - kjent fra blant annet filmen «Almost Famous» - er glødende forelsket i sin forlovede, Muse-vokalisten Matthew Bellamy (34).

Men i et intervju med den britiske utgaven av bladet Elle, sier Hudson at hun var usikker på hva som ville skje med forholdet da hun i 2010 ble gravid med Bellamys barn - kun to måneder etter at de møtte hverandre første gang.

-Jeg ble sjokkert, men jeg tenke også «dette kommer til å bli interessant». Det kreves en sterk mann for å takle noe sånt.

- Et forhold kan vippe begge veier når det kommer et barn. Du forandrer deg og kroppen din foranderer seg. Men han stilte opp hele tiden og det var det.

I 2011 fødte Hudson sønnen Bingham (21 mnd.). I tillegg har hun sønnen Ryder (9) fra sitt forrige ekteskap med The Black Crowes-vokalist Chris Robinson.

Hudson og Bellamy har vært forlovet i ett år, men filmstjernen sier de foreløpig ikke har satt noen bryllupsdato.

- Vi skal gifte oss. Jeg synes det er viktig, men vi har ingen planer. Ryder ønsker seg en fest. For meg er det ikke den juridiske biten som er viktig, men hva det betyr for familien.

LES OGSÅ: Nekter å spise smør og hvete