- Graviditeten kom som en overraskelse

Babylykke for Courteney Coxs eksmann.

BLIR FORELDRE: David Arquette og den tidligere reporteren Christina McLarty går travle tider i møte når de blir foreldre til våren.
 Foto: Splash News/ All Over Press
BLIR FORELDRE: David Arquette og den tidligere reporteren Christina McLarty går travle tider i møte når de blir foreldre til våren. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren David Arquette (42) og kjæresten Christina McLarty venter sitt første barn sammen, melder flere amerikanske nettsteder.

Paret, som har hatt et av-og-på forhold siden 2011, skal ha prøvd å holde den gledelige nyheten hemmelig, men ser frem til å bli foreldre.

- Graviditeten kom som en overraskelse. Men de er spente og gleder seg selv om dette ikke var planlagt, forteller en kilde til UsWeekly.com.

McLarty skal ifølge TMZ.com være fire måneder på vei i svangerskapet.

- Hun er en fantastisk og nydelig person, har den vordende faren tidligere sagt om McLarty.

I elleve år var Arquette gift med «Friends»-stjernen Courteney Cox (49), og sammen har de datteren Coco (9). Eksene har helt siden bruddet hatt et nært og godt forhold.

LES OGSÅ: Rosanna Arquette giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer