Amy Schumer:

- Graviditeten har vært svært tøff

Komiker Amy Schumer åpner opp om utfordringene rundt det overraskende svangerskapet.

TØFF TID: Den amerikanske komikeren Amy Schumer avslører vanskeligheter med sin aller første graviditet. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Den amerikanske komikeren Amy Schumer avslører vanskeligheter med sin aller første graviditet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av oktober overrasket den verdenskjente stand-up-komikeren Amy Schumer (37) «alle», da hun avslørte at hun venter sitt første barn med ektemannen Chris Fisher (38).

Nylig var hun tilbake på stand-up-scenen i Las Vegas, og der ble graviditeten et naturlig tema å vitse med.

Likevel ble det også litt alvorlig snakk fra 37-åringen fra scenen, da hun snakket om at hun var i sitt tredje trimester.

- Jeg liker det ikke. Graviditeten har vært svært tøff så langt, uttalte hun, ifølge People.

- Folk er gale

Hva som har forårsaket den tøffe graviditeten skal ikke komikeren ha sagt noe om, men hun påpekte at det blant annet har vært et voldsomt mas rundt kjønnet til det kommende barnet

- Folk er gale hva gjelder kjønnet på babyen, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

VIL IKKE VITE: Amy Schumer er lei av maset rundt kjønnet på babyen. Selv aner ikke hun ikke hvilket kjønn det blir. Her er superstjernen fotografert i New York, kort tid etter nyheten om graviditeten ble kjent. Foto: NTB Scanpix
VIL IKKE VITE: Amy Schumer er lei av maset rundt kjønnet på babyen. Selv aner ikke hun ikke hvilket kjønn det blir. Her er superstjernen fotografert i New York, kort tid etter nyheten om graviditeten ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er en 50/50 sjanse. Det er en bedre odds enn i Vegas, tullet hun videre, og la til at hun ikke vet hvilket kjønn babyen har.

- Jeg tror det kommer til å bli en baby, flirte hun.

Original kunngjøring

Kunngjøringen av graviditeten ble gjort på en noe originalt måte. Nyheten kom nemlig frem i et Instagram-innlegg hos forfatteren Jessica Yellin.

- Jeg er gravid (Amy Schumer), sto det på et skjermbilde fra notater-appen til iPhone.

Amy Schumer henviste også til Yellins kunngjøring på Instagram. Komikeren la ut et bilde, der hun hadde redigert inn hodene til seg selv og ektemannen på det som egentlig er et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan. Sistnevnte er som kjent også gravid.

Schumer og ektemannen bekreftet først sitt forhold i februar, på Ellen DeGeneres 60-årsfest. Der hun la ut bilder fra en fotoboks av seg selv og Fisher som kysser.

Bare noen dager senere ble det kjent at paret hadde giftet seg.

Ifølge People ga de hverandre sitt ja i Malibu i midten av februar foran en rekke av kjendisvenner. Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David og David Spade var blant de rundt 80 gjestene som var til stede, skrev magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Yup

Et innlegg delt av @ amyschumer

Kom som et sjokk

Ryktene om at Schumer hadde funnet kjærligheten med Fisher begynte å svirre i november. Ifølge E! News ble duoen først observert sammen under en middag i New York.

Foruten å jobbe som kjøkkensjef, har komikerens ektemann skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook».

Saken fortsetter nedenfor.

VENTER BARN: Amy Schumer og ektemannen Chris Fisher venter deres første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Amy Schumer og ektemannen Chris Fisher venter deres første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail tok Chris over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010; en gård som har vært i drift siden 1961. Fisher er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.

LES OGSÅ: Bli med hjem til superparet Kylie Jenner og Travis Scott

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer