RART Å VÆRE GRAVID: «Fotballfrue»-bloggeren sier til VG Helg at det ennå ikke har gått opp for henne at hun snart skal bli mamma. For tiden lurer hun på hvordan de to hundene i huset vil reagere på å måtte dele på oppmerksomheten. Foto: Stella Pictures
RART Å VÆRE GRAVID: «Fotballfrue»-bloggeren sier til VG Helg at det ennå ikke har gått opp for henne at hun snart skal bli mamma. For tiden lurer hun på hvordan de to hundene i huset vil reagere på å måtte dele på oppmerksomheten. Foto: Stella PicturesVis mer

- Graviditeten har ikke gått opp for meg ennå

Men «Fotballfrue» er klar på at hun ikke vil gi hundene mindre oppmerksomhet når babyen er født.

SEOGHØR.NO: Caroline Berg Eriksen (26), Norges mest leste blogger, avslørte i sommer at hun venter sitt første barn.

Men selv om bloggen «Fotballfue» preges av mange innlegg om graviditeten for tiden, forteller hun til VG Helg at tilværelsen som vordende mor føles litt virkelighetsfjern.

- Det er så rart å være gravid. Det har ikke gått opp for meg ennå, innrømmer bloggeren.

- Jeg er så spent på hvordan hundene kommer til å reagere når det kommer en baby. Jeg må passe på å gi dem nok oppmerksomhet også. Det er veldig viktig for meg ikke å gjøre forskjell, selv om vi får barn, understreker hun overfor VG Helg.

Sammen med ektemann og fotballspiller Lars-Kristian Eriksen (30), samt hundene Hugo og Ronaldo, lever hun en tilsynelatende lyserød tilværelse på Siljan i Telemark - til noen bloggleseres irritasjon.

Bilder av babymagen hennes, der den ufødte datteren med kallenavnet «Ugla» skal holde hus i tre måneder til, har også vakt stor oppmerksomhet på bloggen.  

- Folk synes det er veldig greit å kommentere magen og sånne ting, men det synes jeg ikke er hyggelig. Kanskje har magen min vokst litt saktere enn det folk ser på som normalt. Hvis noen har noe negativt å si om det, så er det ikke noe jeg kan gjøre noe med, påpeker bloggeren i intervjuet.

Tidligere i sommer fortalte Caroline Berg Eriksen til Seoghør.no at hun gledet seg til at magen skulle begynne å vokse. Videointervjuet med den blide bloggeren kan du se her!

LES OGSÅ: Se hva hun tjener på blogg-suksessen