Gate Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen:

- Graviditeten har gått som en drøm

Gaute Grøtta Grav og forloveden har termin om tre uker. Nå røper de babyens kjønn.

VENTER BARN: I mai ble det kjent at Gaute Grøtta Grav og forloveden Cathrine Montero Moen venter barn sammen. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
VENTER BARN: I mai ble det kjent at Gaute Grøtta Grav og forloveden Cathrine Montero Moen venter barn sammen. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kom den hyggelige nyheten om at tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (41) venter barn med den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (30)

Babynyheten røpet paret overfor Se og Hør.

- Det er kjempekoselig, og vi gleder oss. At vi skal bli foreldre sammen føles utrolig fint, fortalte 41-åringen til Se og Hør.

Nå avslører paret kjønnet på babyen.

Det var VG som først omtalte saken.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

- Ønsket meg en gutt

Overfor Se og Hør bekrefter Montero Moen at paret venter en gutt.

- Innerst inne ønsket jeg meg en gutt. Både fordi Gaute har to jenter fra før, og fordi det er fint med «balanse» i hjemmet, også tror jeg at det kler meg å være guttemamma, skriver hun i en tekstmelding, og fortsetter:

- Jeg leker heller med Ninja Turtles enn med dukker, sånn har jeg alltid vært.

Videre forklarer Montero Moen at graviditeten har gått som en lek, og at hun verken har hatt kvalme, sure oppstøt eller problemer med bekkenet.

- Jeg har bare vært litt trøtt. Det er først nå, tre uker før termin at føttene mine har hovnet opp. Men det mente jordmor bare var bra og sa: «Så fint, Cathrine, at du også får føle på det å være gravid». Så det var ikke noe sympati å hente der, noe som er fullt forståelig, fortsetter hun.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Veldig klar for å føde

Montero Moen legger ikke skjul på at hun føler seg heldig som fortsatt kan gå lange turer og være fysisk aktiv.

- Men det skal sies at jeg er drittlei og veldig klar for å føde. Ingen klær passer lenger, jeg sover dårlig, jeg blir tyngre og mer andpusten, og alt blir mer kavete og et ork, sier hun, og legger til:

- Nå er jo alt ferdigutviklet hos gutten i magen, så nå skal han bare legge på seg. Det hadde ikke gjort noe om vannet gikk i løpet av dagen. Alt i alt har min graviditet gått som en drøm. Jeg må ha innmari god karma eller så er jeg bare utrolig heldig.

Ifølge VG var det derimot flere som kanskje trodde at paret ventet ei jente. I går delte nemlig Montero Moen flere videoklipp på sin private Instagram, hvor det, ifølge avisa, kunne høres ut som at hun sa at «nå kan hun komme», noe som skulle vise seg å ikke stemme.

Overfor avisa forklarer Grøtta Grav at de opprinnelig hadde planer om å holde kjønnet hemmelig. Dette ble vanskelig da Montero Moen ble overrasket med en babyshower for noen uker tilbake, og både videoer og bilder som viste et gjennomgående blått tema, ble delt i sosiale medier.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Forlovet seg

Kort tid etter babynyheten ble det kjent at Grøtta Grav hadde gått ned på kne og fridd til Montero Moen. Anledningen var feiringen av Moens 30-årsdag i juni.

«Jeg er verdens heldigste dame! Svaret ble selvfølgelig JA fra både meg og nurket i magen. Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre mann og far til mitt/vårt barn. Vi elsker deg», skrev hun på Facebook.

VORDENDE FORELDRE: Bare kort tid etter at det ble kjent at paret ventet sitt første barn sammen, avslørte de også forlovelse. Foto: Privat
VORDENDE FORELDRE: Bare kort tid etter at det ble kjent at paret ventet sitt første barn sammen, avslørte de også forlovelse. Foto: Privat Vis mer

«Anledningen var for god til at jeg kunne la være; jeg satte meg på kne og fridde. Og Catherine sa ja! Veldig fint å gjøre det foran alle vi er så glad i. Så nå er det mange gode ting som skjer på samme tid», skrev Grøtta Grav i et innlegg på Instagram.

Til Se og Hør fortalte Moen at frieriet ble holdt hemmelig for alle, og at hun selv ble svært overrasket.

- Han skulle holde en tale, og det tenkte jeg var koselig med en bursdagstale. Også trodde jeg han skulle gi meg en tullegave. I stedet gikk han ned på kne, sa hun på telefon, og la til:

- Det er den beste gaven jeg kunne fått - med hele familien samlet.

LES OGSÅ: Åpne om fødselsvalget: - Ikke vulgært

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer