Vida Lill Gausemel Berge:

- Graviditeten gjør meg kjedelig

Radioprofilen er redd for å miste vennskap nå som hun skal bli mamma.

GRAVID: Vida Lill Gausemel Berge erkjenner at ting blir annerledes etter hun har født. Foto: NRK
GRAVID: Vida Lill Gausemel Berge erkjenner at ting blir annerledes etter hun har født. Foto: NRK Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom nyheten om at radioprofil og tidligere reality-deltaker Vida Lill Gausemel Berg (32) hadde forlovet seg med kjæresten Bendik. De hadde da vært sammen i åtte år.

Det tok ikke lang tid før Berge kunne avsløre at hun og Bendik ikke bare skulle gifte seg - de skal også stifte familie sammen. I oktober røpet hun på radioprogrammet «Frokostshowet» at hun er gravid.

Å ønske en liten en velkommen byr på mange endringer i livet. Man kan ikke lenger gjøre hva man vil, når man vil og prioriteringer stokkes om. Dette er tydelig noe som har bekymret Niklas Baarli (33) og Benjamin Silseth (31) som er gode venner av Berge.

De inviterte henne derfor til podkasten sin «Baarli og Benjamin går i terapi» for å nøste opp i dette.

- Gjør meg kjedelig

Baarli og Silseth er ærlige om at de har bekymret seg for hvordan vennskapet med Berge og kjæresten vil bli etter sistnevnte par blir foreldre.

De forklarer at de ofte har opplevd at venner forsvinner med en gang de får en liten baby. Berge er forståelsesfull og sier at hun selv har kjent på den frykten og at hun har opplevd at folk blir kjedelige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.