- Graviditeten er helt uventet og uplanlagt

Etter seks måneders taushet bekrefter endelig Frankrikes førstedame, Carla Bruni, at hun virkelig er gravid.

SNAKKER OMSIDER: Bildene av den gravide Carla Bruni har gått verden rundt i flere måneder, men det er først nå at hun selv bekrefter nyheten.  Foto: NO CREDIT
SNAKKER OMSIDER: Bildene av den gravide Carla Bruni har gått verden rundt i flere måneder, men det er først nå at hun selv bekrefter nyheten. Foto: NO CREDIT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: At Frankrikes presidentfrue Carla Bruni (43) er i lykkelige omstendigheter, har vært relativt tydelig i et par måneder allerede.

Men hittil har Nicolas Sarkozys (56) kone vært uvillig til å bekrefte, eller avkrefte, graviditeten. Fredag denne uken kom hennes første offisielle uttalelse som bekrefter det hele verden lenge har vært klar over.

- Jeg er i en tilstand av kommende lykke, som var helt uventet og uplanlagt, sier hun til avisen Nice-Matin.

Selv om tabloidene tidligere har spekulert i om barnet kan være en gutt, forteller presidentfruen at kjønnet derimot ikke er noe hun kan bekrefte nå.

- Dét vet jeg ikke selv engang! Det er visse ting som bør få forbli en hemmelighet, sier Bruni, som heller ikke sier noe konkret om når hun har termin.

Den vakre 43-åringen, som skal være omtrent seks måneder på vei, forklarer tausheten rundt graviditeten på en temmelig ydmyk måte. Intervjuet med den franske avisen handler ellers om tapet av franske soldater i Afghanistan og Libya, temaer som presidentfruen tydeligvis synes er viktigere å snakke om.

- Jeg har forsøkt å beskytte meg selv, å ikke eksponere mitt privatliv fullstendig. Dette er selvsagt en stor lykke for meg, men den er tross alt banal. For på den annen side har mennesker mye viktigere problemer, og vi får allerede altfor mye oppmerksomhet i media, sier hun i intervjuet med Nice-Matin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser ned i vekt etter bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer