Kylie Jenner:

- Graviditet er ingen spøk

Realitystjernen er ikke klar for flere barn - enda.

MAMMA: For nå holder det med ett barn for Kylie Jenner. Men at hun vil ha flere i fremtiden legger hun ikke skjul på. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: For nå holder det med ett barn for Kylie Jenner. Men at hun vil ha flere i fremtiden legger hun ikke skjul på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For drøye to år siden, i februar 2018, overrasket Kylie Jenner (22) stort - da hun i et innlegg på Instagram skrev at hun hadde blitt mamma for første gang til en jente.

Svangerskapet hadde hun da holdt skjult i ni måneder, og selv om det ble spekulert på om realitystjernen var gravid - bekreftet hun det aldri.

Nå har datteren Stormi, som 22-åringen har sammen med rapperen Travis Scott (27), blitt to år, og fansen lurer stadig på når Jenner vil fortsette å utvide den lille familien.

Skal vi tro henne selv kan det bli en liten stund til, skriver US Weekly.

- Ikke nå

Nylig hadde nemlig Jenner en livesending på Instagram, der hun snakket om planene for fremtiden.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

- Jeg vil ikke ha en baby til nå. Jeg vil ha syv barn totalt, men ikke akkurat nå, fortalte hun følgerne.

Videre la hun til at det er mye på grunn av belastningen på kroppen.

- Graviditet er ingen spøk. Det er en seriøs greie, og det er hardt. Jeg er ikke klar for det - akkurat nå, sa hun.

Jenner har også trolig hendene fulle med bare Stormi for øyeblikket, i og med at de stort sett holder seg hjemme grunnet coronautbruddet.

For å underholde datteren har Jenner derfor kjøpt en hel haug med utendørsleker som hun kan bruke.

Jenner fortalte i livesendingen at Stormi er ute og leker i hagen hver dag, og at det er befriende å se hvordan hverdagen er som «vanlig».

- Som barn har hun ingen anelse om hva som skjer i livet. Det er fantastisk, sa Jenner om datteren.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Vil ha flere barn

At Jenner ønsker seg en stor familie og mange barn, er ingen hemmelighet. I januar delte hun en video der hun og storesøsteren Kim Kardashian (39) snakket om temaet.

Da fortalte hun at hun ikke har noen konkrete planer om når hun skal utvide familien, men at det skal skje:

- Jeg vet ikke om jeg skal ha fire barn i morgen eller om jeg kommer til å få fire barn om syv år.

Overfor Harper's Bazaar kunne hun en måned senere fortelle at alle i omgangskretsen hennes gleder seg til hun blir gravid med nok et barn.

- Venninnene mine presser meg til det. De elsker Stormi, og jeg føler meg definitivt presset til å gi henne et søsken, sa Jenner til magasinet.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Slik takler de coronakrisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer