<strong>RASER ETTER ULYKKE:</strong> Tori Spelling, her avbildet med ektemannen Dean McDermott, krasjet på vei til barnehagen med barna sine på mandag. Tori skal ha forsøkt å komme seg unna en fotograf da ulykken skjedde.  Foto: All Over Press
RASER ETTER ULYKKE: Tori Spelling, her avbildet med ektemannen Dean McDermott, krasjet på vei til barnehagen med barna sine på mandag. Tori skal ha forsøkt å komme seg unna en fotograf da ulykken skjedde. Foto: All Over Press Vis mer

Gravide Tori krasjet etter paparazzi-jakt

- Tori Spelling er veldig oppskaket av det som skjedde, sier hennes talsperson.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Beverly Hills 90210»- stjernen Tori Spelling (37), som er gravid med sitt tredje barn, opplevde alle foreldres mareritt da hun krasjet bilen med begge sine barn i bilen mandag. Spelling ble forfulgt av en Paparazzi da ulykken skjedde.

- Paparazzi forfulgte meg da jeg kjørte barna til barnehagen. Jeg forsøkte å komme meg unna ham og hadde en ganske stor ulykke. Kjørte ned en hel vegg på skolen, skrev Spelling på Twitter.

Heldigvis for Spelling slapp hun og barna Liam (4) og Stella (2 1/2) uskadd fra krasjen, og ulykken skal ha vært mindre enn hun ga uttrykk for på nettsamfunnet.

Øyenvitner forteller at det bare ble små skader på Spellings bil og at veggen nok ikke datt ned men fikk små skader den også. Men ifølge Spelling ble paparazzien jaget bort av småbarnsmødre.

- Han forsøkte å ta bilder etter ulykken. 10 mammaer jagde ham bort, sier Spelling.

- Tori er veldig oppskaket av det som skjedde, men hun og barna har det bra. Hun skal til legen for en sjekk, sier hennes talsperson til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tori viste fram babymagen i bikini

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer