FORNØYD: Nadya Khamitskaya var strålende fornøyd med å endelig ha fått sertifikat og kunne ta seg en kjøretur med sønnen Leon.  Foto: Nadya Khamitskaya
FORNØYD: Nadya Khamitskaya var strålende fornøyd med å endelig ha fått sertifikat og kunne ta seg en kjøretur med sønnen Leon. Foto: Nadya KhamitskayaVis mer

Gravide Nadya tok lappen

Nadya Khamitskaya kjørte alene med sønnen for første gang.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya (32) venter sitt andre barn med forloveden Mads A. Andersen. Hun er ikke med i denne sesongen av danseprogrammet på TV 2, men ligger ikke på latsiden av den grunn.

Khamitskaya driver sitt eget klesmerke Venti Uno og nylig tok hun lappen. Den 32 år gamle danseren delte gladnyheten med sine følgere på Instagram.

- Vet ikke om jeg skal være stolt over å ha fått lappen eller flau fordi jeg burde ha tatt det for lenge siden, men vi er i alle fall superglade etter vår første «alenetur», skriver Khamitskaya under et bilde av seg selv og sønnen Leon i bilen.

Ville ha lappen før barn nummer to

Til Seoghør.no forteller Nadya at hun bestemte seg for endelig å ta lappen fordi hun som tobarnsmor vil være mer avhengig av bil en tidligere.

- Etter å ha flyttet ut av byen har jeg fått større behov for å kjøre bil enn tidligere. Det var viktig for meg å rekke å ta lappen før den nye babyen kommer i desember så jeg kan bli en mobil tobarnsmor.

Kjøretimene tok hun med danse-kollega Glenn Jørgen Sandaker som også driver en kjøreskole.

- Jeg følte meg like trygg med ham som dansepartnerne hans føler seg på parketten. Jeg tror ikke graviditeten gjorde meg til en vanskelig elev, forteller den vordene tobarnsmoren.

Gravid og i god form

Den søte blondinen er 25 uker på vei med barn nummer to og til Seoghør.no har hun fortalt at begynnelsen av svangerskapet var tøft, men at alt nå er bra.

- Jeg har termin i desember og babyen sparker masse. Jeg var veldig dårlig i seksten uker, men nå er jeg i form igjen og alt er bra, fortalte Nadya til Seoghør.no under premieren på årets «Skal vi danse» i slutten av august.

TOK SEG EN DANS: Lørdag kveld klarte ikke danseren å holde seg helt unna parketten da hun var vikar-dommer for Trine Dehli Cleve i «Skal vi danse».  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
TOK SEG EN DANS: Lørdag kveld klarte ikke danseren å holde seg helt unna parketten da hun var vikar-dommer for Trine Dehli Cleve i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Viste babymagen i frekk kjole