PÅ EKSOTISK FERIE: Mira Craig og kjæresten Numa var på ferie i Trinidad da artisten fikk solstikk. Foto: Anders Myhren / Seher.no
PÅ EKSOTISK FERIE: Mira Craig og kjæresten Numa var på ferie i Trinidad da artisten fikk solstikk. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Gravide Mira kollapset på ferie

- Jeg datt sammen, sier Mira Craig om kollapsen på ferie i Karibien.

Publisert
SEHER.NO: I februar kom nyheten om at den norske artisten Mira Craig (28) hadde funnet kjærligheten med Numa Norderhaug (27) og at de to venter barn sammen.

Mira har termin den 1. juni, men på en ferie i Karibia kunne det gått galt for den gravide artisten, skriver Her og Nå.

Til ukebladet forteller 28-åringen nemlig om en dramatisk hendelse hun opplevde i den sterke solen på ferien i Trinidad.

- Jeg ble svimmel og fikk solstikk. Mens de andre så på TV, gikk jeg til rommet mitt. Idet jeg forsøkte å skru på viften, datt jeg sammen, helt tom for krefter og ute av stand til engang å si noe, forteller Mira til Her og Nå.

Artisten kom seg heldigvis raskt etter hendelsen, og nå gleder hun seg til å bli mor til sommeren. Men 28-åringen har i likhet med andre gravide, både gode og dårlige dager.

- Noen ganger føler jeg meg oppblåst som en fet gris, og klager på at jeg ikke føler meg fin. Men da sier kjæresten min «Du er så fin, så», og da går det over, forteller Mira til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håper jeg ikke blir for snill  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer