NÆR SPONTANABORT: Gravide Kim Kardashian trener omtrent hver dag og flyr verden rundt selv om hun er cirka fem måneder på vei. Tirsdag kveld fryktet den overanstrengte stjernen at hun holdt på å spontanabortere, etter å ha ankommet LAX etter et par  Foto: FameFlynet Sweden
NÆR SPONTANABORT: Gravide Kim Kardashian trener omtrent hver dag og flyr verden rundt selv om hun er cirka fem måneder på vei. Tirsdag kveld fryktet den overanstrengte stjernen at hun holdt på å spontanabortere, etter å ha ankommet LAX etter et par Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Gravide Kim til legen i all hast

Jet-setteren advares av leger etter det hun fryktet var en spontanabort.

SEOGHØR.NO: Gravide Kim Kardashian (32) er allerede nesten fire måneder på vei, men har nektet å roe ned sin travle livsstil. Tirsdag straffet det seg - da reality-stjernen fryktet hun var nær å spontanabortere.

Oppløst i tårer ble hun fraktet til lege i Los Angeles rett etter å ha landet på LAX fra moteuken i Paris, skriver New York Post.

- Kim begynte å føle seg dårlig på flyet fra Paris og ringte venner så fort hun hadde landet. Hun ble i all hast kjørt til legen sin tirsdag kveld. Hun gråt og trodde hun hadde en spontanabort, sier en innsidekilde til avisen.

Heldigvis gikk det bra med både 32-åringen og hennes ufødte datter, og TV-stjernen ble sendt hjem etter å ha blitt undersøkt og fått grønt lys. Men ifølge avisen gav legene henne påpakning for at hun jobber og trener for hardt, og de gav henne en kraftig advarsel om at hun må hvile.

- Kim respekterer ikke graviditeten sin. Hun farter rundt, trener syv dager i uka. Hun trener med to forskjellige trenere for å kontrollere vekten, både Tracy Anderson (populær kjendistrener, journ. anmrk.) og en graviditetstrener, forteller en kilde til New York Post.

Kjæresten Kanye West (35) befant seg på en kjendisspekket fest i Paris, sammen med blant andre Jessica Alba (31) og Kate Moss (39), mens Kardashian gjennomlevde sin hittil verste dag som gravid.

Kim Kardashian har forholdt seg taus etter at nyheten om den dramatiske opplevelsen kom. Men søsteren Khloé Kardashian (28) har meddelt følgende på bloggen sin:

- Det går bra med mor og barn, de tar det bare rolig akkurat nå. Tusen takk til alle våre vidunderlige fans og kjære, for deres bekymring og støtte. Vi elsker dere!

LES OGSÅ: Avslørte fødselen på Twitter