Gravide Kim Kardashian spøker med sin nye vektrekord

- Her har jeg mye hard jobbing i vente..

Foto: Broadimage
Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: RealitystjernenKim Kardashian (35) fikk svært mye negativ oppmerksomhet i media, under sitt forrige svangerskap, da internasjonal presse hetset henne for graviditetsvekten.

Men den populære TV-profilen fra serien «Keeping up with the Kardashians», som er gravid for andre gang, bryr seg ikke om de negative kommentarene og spøker nå med at hun er enda tyngre enn under forrige svangerskap.

- Ok, jeg har lagt på meg 23,5 kilo hittil i svangerskapet… Og har fortsatt 6 uker igjen… Her har jeg mye jobbing i vente, skriver hun på sin  Twitter-side.

Dermed har hun overgått de 22,6 kiloene hun gikk opp da hun var svanger med North West. Denne vekten bekreftet hun til magasinet People sin papirutgave ifølge wetpaint.com.

Da hun var gravid med North, uttalte hun at det tok tid før hun lærte seg å akseptere sin nye kropp.

- Jeg skal ikke lyve å si at alt har vært fantastisk og at kroppen har justert seg perfekt i forhold til svangerskapet. I starten var det vanskelig for meg fordi kroppen forandrer seg så mye.

MOT SLUTTEN: Høygravide Kim Kardashian med Jonathan Cheban og en venninne på shopping. Foto: wenn.com
MOT SLUTTEN: Høygravide Kim Kardashian med Jonathan Cheban og en venninne på shopping. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg tror ingen kan forberede seg på disse endringene, men etterhvert omfavner man det og det føles fantastisk, foralte hun til Extra, ifølge RadarOnline.com.

Kim hevder hun heller ikke tenker på vekten under de kommende «Thanksgiving Day»- og julefeiringene.

- Jeg liker faktisk ikke Thanksgiving-mat. Jeg liker det ikke i det hele tatt. Jeg liker tradisjonen og at alle er sammen, men jeg liker egentlig ikke maten så godt. Men i julen så elsker jeg søtsaker og alt det der, sa hun nylig til Vogue sin podcast, ifølge wetpaint.com.

TØFF: Kim Kardashian lar ikke graviditeten stoppe henne i å kle seg nakent og sexy. Foto: wenn.com
TØFF: Kim Kardashian lar ikke graviditeten stoppe henne i å kle seg nakent og sexy. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Kim stjal showet ved svømmebassenget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer