Gravide Kim Kardashian delte nakenbilde med fansen

... og reality-kjendisen langer samtidig ut mot babymage-kritikken hun har opplevd siden svangerskapet ble kjent.

MØKKALEI: Kim Kardashian har sett seg lei av å forsvare det faktum at hun er gravid, og sier selv at dersom hun faktisk hadde fått barn ved hjelp av surrogati - som mange hevder at hun får - så hadde hun dokumentert det på sosiale medier og i TV-serien Keeping up with the Kardashians. Foto: NTB Scanpix
MØKKALEI: Kim Kardashian har sett seg lei av å forsvare det faktum at hun er gravid, og sier selv at dersom hun faktisk hadde fått barn ved hjelp av surrogati - som mange hevder at hun får - så hadde hun dokumentert det på sosiale medier og i TV-serien Keeping up with the Kardashians. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34), for øyeblikket en av verdens mest omtalte kjendiskvinner, deler små og store ting med sine over 42 millioner Instagram-følgere - og er nok vant til at folk skriver negative ting om henne i kommentarfeltet.

Men nå har den vordende tobarnsmoren fått nok.

Flere av Kardashians følgere har nemlig stil spørsmålstegn ved om hun faktisk er gravid - ettersom hun den ene dagen ser for tynn ut til å være svanger, og den neste dagen ser for stor ut til å være gravid.

Nå tar Kardashian bladet fra munnen, og langer ut mot kritikerne via sosiale medier. Tirsdag ettermiddag la hun nemlig ut en såkalt «nakenselfie» av seg selv i helfigur på Instagram, og bruker emneknaggene #NullFilter #NullPhotoshop og #GodBelysning.

Til bildet skriver hun:

«Først skriver de at jeg er for tynn, og at jeg jo må «fake» det. Så skriver de at jeg er for stor, så jeg må «fake» det... SMH! (forkortelse for «riste oppgitt på hodet», journ. anm.). Noen dager blir jeg fotografert før jeg har spist, og ser tynnere ut, og andre dager har jeg akkurat spist, og ser dermed større ut. Det er en del av prosessen».

Hun skriver videre at dersom hun faktisk hadde fått surrogati-hjelp, så hadde hun dokumentert det godt via sosiale medier og i TV-serien «Keeping up with the Kardashian»:

«Jeg er sikker på at dere alle kjenner meg godt nok til å vite at jeg ville ha dokumentert prosessen om jeg hadde benyttet meg av surrogati».

FLOTTE FORMER: Kim Kardashian er over halvveis i svangerskapet - og i slutten av november, begynnelsen av desember blir hun mamma til en liten gutt. Dette bildet er tatt av superstjernen i Beverly Hills tirsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE FORMER: Kim Kardashian er over halvveis i svangerskapet - og i slutten av november, begynnelsen av desember blir hun mamma til en liten gutt. Dette bildet er tatt av superstjernen i Beverly Hills tirsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

34-åringen avslutter med at hun elsker de nye formene som har kommet med graviditeten, og at hun denne gangen nekter å la seg påvirke av de mange negative kommentarene.

Kim Kardashian er ikke den eneste superstjernen som er blitt beskyldt for å forfalske graviditeten sin. Da Beyoncé (33) gikk gravid med datteren Blue Ivy Carter (3) i 2011, var det flere som hevdet at superstjernen faktisk ikke hadde en baby i magen.

BABY MAMA: Snart blir Kim Kardashian mamma igjen. Disse bildene er tatt tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
BABY MAMA: Snart blir Kim Kardashian mamma igjen. Disse bildene er tatt tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brukte pute på magen?

Under et australsk TV-show som gikk på lufta høsten 2011 virket sangerinnens mage helt slapp, og ryktene om at hun faket graviditeten ved å bruke en pute, gikk som ild i tørt gress.

Folk ville nemlig ha det til at den lille jenta kom til verden ved hjelp av surrogati.

Selv måtte Beyoncé gå offentlig ut å forsvare ryktene:

- Ryktene er dumme, latterlige og falske. Jeg er gravid, sa hun den gangen.

RYKTER OM FAKING: Også da Beyonce Knowles gikk gravid med datteren Blue Ivy Carter måtte artisten forsvare svangerskapet - og hevdet at hun aldri fikk hjelp av surrogati. Foto: NTB Scanpix
RYKTER OM FAKING: Også da Beyonce Knowles gikk gravid med datteren Blue Ivy Carter måtte artisten forsvare svangerskapet - og hevdet at hun aldri fikk hjelp av surrogati. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyheten om at Kim Kardashian og ektemannen Kanye West (38) venter barn nummer to kom i slutten av mai, og på den amerikanske farsdagen i juni avslørte stjerneparet at de skal bli foreldre til en liten gutt.

De har den skjønne datteren North West (2) fra før.

LES OGSÅ: Kylie Jenner tok en Kim Kardashian på 18-årsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer