Gravide Kim Kardashian delte nakenbilde med fansen

... og reality-kjendisen langer samtidig ut mot babymage-kritikken hun har opplevd siden svangerskapet ble kjent.

MØKKALEI: Kim Kardashian har sett seg lei av å forsvare det faktum at hun er gravid, og sier selv at dersom hun faktisk hadde fått barn ved hjelp av surrogati - som mange hevder at hun får - så hadde hun dokumentert det på sosiale medier og i TV-serien Keeping up with the Kardashians. Foto: NTB Scanpix
MØKKALEI: Kim Kardashian har sett seg lei av å forsvare det faktum at hun er gravid, og sier selv at dersom hun faktisk hadde fått barn ved hjelp av surrogati - som mange hevder at hun får - så hadde hun dokumentert det på sosiale medier og i TV-serien Keeping up with the Kardashians. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34), for øyeblikket en av verdens mest omtalte kjendiskvinner, deler små og store ting med sine over 42 millioner Instagram-følgere - og er nok vant til at folk skriver negative ting om henne i kommentarfeltet.

Men nå har den vordende tobarnsmoren fått nok.

Flere av Kardashians følgere har nemlig stil spørsmålstegn ved om hun faktisk er gravid - ettersom hun den ene dagen ser for tynn ut til å være svanger, og den neste dagen ser for stor ut til å være gravid.

Nå tar Kardashian bladet fra munnen, og langer ut mot kritikerne via sosiale medier. Tirsdag ettermiddag la hun nemlig ut en såkalt «nakenselfie» av seg selv i helfigur på Instagram, og bruker emneknaggene #NullFilter #NullPhotoshop og #GodBelysning.

Til bildet skriver hun:

«Først skriver de at jeg er for tynn, og at jeg jo må «fake» det. Så skriver de at jeg er for stor, så jeg må «fake» det... SMH! (forkortelse for «riste oppgitt på hodet», journ. anm.). Noen dager blir jeg fotografert før jeg har spist, og ser tynnere ut, og andre dager har jeg akkurat spist, og ser dermed større ut. Det er en del av prosessen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.