SKILLES: Onsdag annonserte Katie Price at hun går fra ektemannen Kieran Hayler etter at han skal ha vært utro med en av hennes venninner.  Foto: Opticphotos Ltd/ All Over Press
SKILLES: Onsdag annonserte Katie Price at hun går fra ektemannen Kieran Hayler etter at han skal ha vært utro med en av hennes venninner. Foto: Opticphotos Ltd/ All Over Press Vis mer

Gravide Katie Price går fra utro ektemann

Ektemannen bedro modellen med hennes beste venninne.

SEOGHØR.NO: Tre dager etter avsløringen om at hun er seks måneder på vei med sitt femte barn er det nå duket for skilsmisse for Katie Price (35).

Den britiske glamourmodellen er fra seg etter at hun oppdaget at ektemannen Kieran Hayler (27) har hatt en affære med hennes beste venn Jane Pountney. Og det mens hun er gravid i sjette måned!

- Jeg beklager å måtte si at jeg og Kieran skiller oss fordi han og min bestevenn har hatt en seksuell affære de siste syv månedene, raser Katie på Twitter og slenger diverse ukvemsord mot sin tidligere venninne.

- Den verste smerten i verden

Paret ble foreldre til lille Jett i august i fjor og modellen fikk sjokk denne uken da hun fant ut at hun er gravid igjen!

FIREBARNSMOR: I sommer ble modellen mor for fjerde gang. Her er hun på filmpremiere i februar med sine tre eldste Junior Andre, Harvey Price og Princess Tiaamii.  Foto: Zenon Stefaniak/photoshot
FIREBARNSMOR: I sommer ble modellen mor for fjerde gang. Her er hun på filmpremiere i februar med sine tre eldste Junior Andre, Harvey Price og Princess Tiaamii. Foto: Zenon Stefaniak/photoshot Vis mer

- Det var ikke noe de hadde planagt så kort tid etter at Jett ble født, men de er glade over nyheten for det. Selv om den kom som et sjokk der og da, forteller en kilde til avisen The Sun.

Etter at hun fant ut av ektemannens affære ser ikke Price lenger like lyst på fremtiden.

- Kieran er et ekkelt menneske som gjør dette rett etter at jeg fødte barn og fortsatte å gjøre det til jeg avslørte dem. Ingen fortjener dette, spesielt seks måneder på vei. Det er den verste smerten i verden, skriver modellen.

Katie Price, som tidligere gikk under modellnavnet Jordan, har barna Harvey (12) med fotballspilleren Dwight Yorke (42), Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter André (41), og lille Jett (9 mnd) med sin nåværende ektemann Kieran.

LES OGSÅ: Nekter å bruke prevensjon