Kathlen Romeu:

Gravide Kathlen (24) døde

Bare timer etter at hun delte gravidnyheten, ble hun drept i en skuddveksling.

DØD: Den 24 år gamle influenseren Kathlen Romeu ble skutt og drept i en skuddveksling i forrige uke. Hun var gravid i tredje måned. Foto: Instagram / Kathlen Romeu
DØD: Den 24 år gamle influenseren Kathlen Romeu ble skutt og drept i en skuddveksling i forrige uke. Hun var gravid i tredje måned. Foto: Instagram / Kathlen Romeu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni kunne den brasilianske influenseren Kathlen Romeu (24) dele gladnyheten med sine 51 000 følgere, om at hun ventet sitt første barn. I et innlegg på Instagram kunne hun også fortelle stolt at hun hadde bestemt seg for navn allerede.

Hvis hun fikk en datter skulle hun hete Maya, og hvis hun fikk en sønn ville han få navnet Zyon.

Forrige uke, 5. juni, delte hun en oppdatering med følgerne sine, der 24-åringen kunne fortelle at hun opplevde graviditetssymptomer som sult og kvalme.

Bare timer senere ble Romeu skutt og drept i forbindelse med en skuddveksling utenfor Rio de Janeiro.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjernen Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Sto ikke til å redde

Skuddvekslingen skal, ifølge The Guardian, ha vært mellom politiet og en kriminell gjeng. Hun skal ikke ha vært innblandet selv, men befant seg på feil plass til feil tid, og ble truffet av et streifskudd.

24-åringen ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Hun ble, ifølge avisen, erklært død ved ankomst etter massive indre blødninger. Romeu var gravid i tredje måned.

Politiet, som var involvert i skuddvekslingen, skal ha vært raske med å forsøke å redde influenserens liv.

- Politibetjentene var de første som kom til Kathlen. De kjempet for å redde henne, sier Ivan Blaz, en talsperson for politiet.

Nabolaget Lins de Vasconcelos ligger ikke langt fra Jacarezinho, der politiet i mai skjøt mer enn 25 mennesker i det som var den dødeligste politiaksjonen i byens historie.

- Dette er det høyeste antall døde vi har hatt noen gang i en politiaksjon i Rio, og overstiger de 19 vi hadde i Complexo do Alemão i 2007, sa politisjef Ronaldo Oliveira den gang.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Prøvde å beskytte henne

Romeu var på besøk hos bestemora Sayonara Fátima de Oliveira da det skjedde. Oliveira forteller til The Guardian at det plutselig oppsto en skuddveksling, og at barnebarnet ble truffet.

- Alt skjedde veldig fort. Barnebarnet mitt falt da skuddvekslingen utbrøt. Jeg prøvde å beskytte henne ettersom jeg visste at hun var gravid, uttalte hun til avisen.

Også 24-åringens kjæreste og far til barnet, Marcelo Ramos, er nå i stor sorg. I et innlegg på Instagram skriver han blant annet at han skylder på politiet for den tragiske hendelsen.

«Den skyldige har et navn: Det er staten, det er det uforberedte politiet. For en måned siden var det Jacarezinho-massakren, nå er det Kate - og neste måned vil en annen familie miste noen nære».

«Min kjærlighet kommer aldri til å bli glemt, du og Maya/Zyon kommer alltid til å leve i meg (...) Noen har dratt vekk teppet under føttene mine. Noen ganger er det vanskelig å forstå guds vilje», skriver Ramos.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

LES OGSÅ: Brutalt drept - funnet i koffert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer