LYKKELIGE: Katherine og Josh har tidligere avslørt at de venter en sønn.  Foto: Pa Photos
LYKKELIGE: Katherine og Josh har tidligere avslørt at de venter en sønn. Foto: Pa PhotosVis mer

Gravide Katherine Heigl viste frem babymagen

- Jeg føler meg fantastisk.

SEOGHØR.NO: I juni kom den gledelige nyheten om at skuespilleren Katherine Heigl (37) og ektemannen Josh Kelley (36) blir foreldre til en liten gutt neste år.

Fra før av har ekteparet adoptert døtrene Naleigh (7) og Adelaide (4) sammen.

- Dette er en utrolig spennende tid for oss fylt med håp, forventning og hormoner. Vel, det er bare jeg som er fylt med hormoner, men alle i familien får gleden av dem, fleipet «Grey's Anatomy»-stjernen da hun annonserte graviditeten.

Onsdag strålte den vordende moren på sommerfesten til TV-kanalen CBS i Hollywood.

I en hvit ettersittende Christian Siriano-kjole viste hun stolt frem sin lille babymage og stilte velvillig opp for fotografene.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Katherine Heigl klarer ikke lenger å skjule sin voksende mage, og ektemannen Josh var tydelig stolt over sin vakre kone. Foto: Rex Features
PÅ RØD LØPER: Katherine Heigl klarer ikke lenger å skjule sin voksende mage, og ektemannen Josh var tydelig stolt over sin vakre kone. Foto: Rex Features Vis mer

Har et voldsomt søtsug

Finally enjoying some sunny pool weather up in the mountains of Utah with my cute kiddos!

A photo posted by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

- Jeg føler meg fantastisk. Jeg har hatt et veldig lett svangerskap, bank i bordet, så langt. Jeg er bare trøtt og sulten. Veldig sulten, delte hun med UsWeekly.com på den røde løperen.

Katherine og Josh, som giftet seg i desember 2007, adopterte sin første datter, Naleigh fra Sør-Korea to år etter bryllupet. Hun var da ni måneder gammel.
 
Lillesøsteren ble adoptert fra USA i april 2012.
 
Dette er derfor første gang Hollywood-stjernen går gravid selv, og nå innrømmer Heigl, som holder på å spille inn thrilleren «Unforgettable», at hun sliter med et kraftig søtsug.
 
- Min største last er donuts. På filmsettet har de tre esker med donuts hver eneste dag, og jeg spiser alltid en bit eller to - eller seks, avslørte hun til nettstedet.
 
- Sukkersuget mitt har vært veldig ille, og jeg er egentlig ikke så glad i sukker en gang. Men hvis du setter en kanelbolle foran meg kan det fort bli stygt, lo hun. 
 
Saken fortsetter under bildet. 
 

Det er ikke bare på filmsettet den vakre blondinen blir skjemt bort. Josh og barna gjør også sitt beste for at hun skal ha det så fint som mulig gjennom svangerskapet.

- Her om dagen kom jeg hjem til en bukett med blomster og et utrolig søt kort som jeg er ganske sikker på at Josh fikk dem til å skrive. 

Way to my girls hearts! Family ice cream night!

A photo posted by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

- Og en annen dag laget Josh frokost og kaffe til meg om morgenen mens jeg prøvde å gjøre meg klar tidsnok til jobben, skrøt hun. 

LES OGSÅ: Mila Kunis: - Vi vil ikke oppdra en drittsekk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.