Katarina Flatland:

Gravide Flatland avslører ny jobb

- Det er et drømmeprogram å lede.

GLEDER SEG: Katarina Flatland blir snart å se på skjermen igjen. Foto: NTB Scanpix
GLEDER SEG: Katarina Flatland blir snart å se på skjermen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For to måneder siden kom den gledelige nyheten om at Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) venter sitt første barn sammen.

Det fortalte paret selv i sin egen podkast «Åpen journal».

- Det er veldig koselig, og veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for nå har vi holdt på denne hemmeligheten i over tre måneder, delte Flatland med lytterne den gang.

Men før hun skal ut i permisjon og ta fatt på mammarollen til høsten, så skal hun ut i ny jobb. Det melder TV 2 onsdag.

I pappas fotspor

Sammen med Erik Solbakken (35) blir den gravide tv-profilen å se i det nye TV 2-programmet «Quizmester» gjennom sommeren.

- Det er et drømmeprogram å lede fordi jeg er, som noen kanskje vet, et helt ekstremt konkurransemenneske. At jeg endelig får muligheten til å gjøre noe sånn, er kjempegøy, forteller Flatland til «God kveld Norge».

Mens Flatland altså blir programleder for quiz-showet, vil Solbakken fungere som utegående reporter. Han avslører at det ikke er den «vanlige mannen i gata» som vil bli intervjuet, men folk som har levd livet eller ser ut som om de har hatt en god dag.

Katarina Flatland er som kjent datter av den folkekjære programlederen Hallvard Flatland (63). Det var han som skapte Norges mest populære gameshow, «Casino», og som ledet dette på TVNorge fra 1989 til 1993, og på TV3 fra 2003 til 2004. Han hadde også stor suksess som programleder for NRKs sendinger fra OL på Lillehammer i 1994.

- Jeg har arvet quiz-gleden fra min far, men jeg tror han som oftest er relativt bekymret over mine quiz-kunnskaper. For selv om jeg skal lede dette programmet og er veldig glad i quiz, så er jeg ikke nødvendigvis veldig god i det selv, deler 30-åringen videre.

Flatland og Solbakken avslører dessuten at en rekke kjendiser blir å se i «Quizmester», som har premiere 24. juni.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer

Kjøpte hus

Katarina Flatland går altså en spennende tid i møte med både baby og ny jobb, men det er heller ikke alt hun har å se frem mot.

Nylig ble det også kjent at hun og ektemannen hadde lagt ut leiligheten sin på Majorstua i Oslo for salg, og sist måned kunne de avsløre at de er blitt huseiere.

«Harald er mest opptatt av at han nå kan kjøpe robotgressklipper, men vi jubler begge to over å ha kjøpt hus», skrev 30-åringen på Instagram, til flere bilder av seg og ektemannen, blant annet fra da de kjøpte Majorstua-leiligheten for seks år siden.

Da Se og Hør tok kontakt med Flatland etter at det ble kjent at hun og ektemannen skulle selge leiligheten sin, kunne hun fortelle at det ikke bare var enkelt å skulle flytte derfra.

- Det er vemodig, men nå som vi venter en liten baby tenker vi det kunne vært fint å se etter noe med hage og en liten uteplass. Men jeg kan, kanskje ikke helt objektivt, si at de som kjøper Rosenborggata får verdens beste hjem, fortalte hun.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

LES OGSÅ: Bindi Irwin avslører rørende bryllupsdetalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer