Stine Hartmann:

Gravide «Farmen»-Stine svarer på treningskritikken

Den tidligere «Farmen»-deltakeren får massiv kritikk for trening under svangerskapet.

KRITISERES: Stine Hartmann venter barn i mars, og har fått stor kritikk for treningen sin under graviditeten. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Stine Hartmann venter barn i mars, og har fått stor kritikk for treningen sin under graviditeten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i høst at den tidligere «Farmen»-deltakeren og influenseren Stine Hartmann (34) kunne avsløre at hun venter sitt første barn. Senere røpet 34-åringen at det var en liten gutt som skal melde sin ankomst en gang i mars.

Hartmann er en svært aktiv kvinne som ofte dokumenterer treningen sin på Instagram med sine 20 000 følgere, og selv om det bare er en måned til fødselen er Hartmann fortsatt aktiv og hun har ingen planer om å legge seg på sofaen.

Dette til tross for krass kritikk fra følgerne sine.

«Barnemorder»

Da Se og Hør møtte treningsglade Hartmann forrige uke, kunne hun avsløre at svangerskapet har vært relativt feilfritt, og at det nærmeste hun kommer negativitet er en veldig aktiv baby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer