Chrissy Teigen:

Gravide Chrissy Teigen viser frem sitt spesielle bryst-triks

Supermodellen er ikke redd for å røpe hva som må til for å stråle på den røde løperen.

RESULTATET: Det var for å komme inn i denne kjolen, at Chrissy Teigen viste frem triksene som må til. Foto: NTB Scanpix.
RESULTATET: Det var for å komme inn i denne kjolen, at Chrissy Teigen viste frem triksene som må til. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er liten tvil om at kvinnekroppen endrer seg under graviditeter, og det er intet unntak for stjernene.

Den norskættede supermodellen Chrissy Teigen (32), som for tiden venter sitt andre barn med ektemannen John Legend (39), har flere ganger vist frem kroppens endringer som følge av graviditeten i sosiale medier, inkludert strekkmerkene sine.

Da hun klargjorde seg for deltakelsen i en spesialutgave av det populære programmet «Lip Sync Battle», viste hun gladelig frem stegene som må til for å få kjolen til å sitte perfekt på sin gravide kropp.

Det er People som først omtaler saken.

STRÅLTE: Hvorvidt det styldtes tapen eller ikke, er det uansett ingen tvil om at Chrissy Teigen strålte på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix.
STRÅLTE: Hvorvidt det styldtes tapen eller ikke, er det uansett ingen tvil om at Chrissy Teigen strålte på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Teipet fast brystene

På Instagram-storyen til stylisten sin, Monica Rose, viste Chrissy frem sine små triks for å få kveldens antrekk til å sitte perfekt.

I en gøyal videosnutt viser hun nemlig hvordan hun får hjelp av assistent en sin til å teipe på plass brystene, slik at de skal holde seg på plass - uten BH - i den utringede kjolen.

«Lip Sync Battle Live, Baby! Et lite triks, litt teip, litt teip» heter det i teksten til videoen, der stjernen viser seg frem i bare gravidundertøy, mens hun dekker til brystene.

Saken fortsetter under bildet.

Faksimile: Instagram
Faksimile: Instagram Vis mer

Og hvorvidt det skyldtes teipen eller ikke, var det liten tvil om at resultatet var godt. Chrissy Teigen strålte - som vanlig - på den røde løperen.

RØD LØPER: Chrissy Teigen møtte opp på den røde løperen i denne kjolen under American Music Awards. Video: AP Vis mer Vis mer

Annonserte graviditeten på Instagram

I april 2016 ble Chrissy Teigen og John Legend foreldre til datteren Luna Simone Stephens, to år etter at paret giftet seg ved Cosmosjøen i Italia.

Da paret i november annonserte at de nå venter sitt andre barn, var det også på Instagram.

- Det er John sitt! skrev Chrissy under videoen som viser datteren Luna Simone Stephens (1) snakke til den gravide magen.

«Hva er det der?» spør Teigen, hvorpå Luna svarer «en baby!».

Saken fortsetter nedenfor.

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Det er liten tvil om at Chrissy Teigen og John Legend er et populært par. På kort tid strømmet gratulasjonene inn, og videoen har fått over syv millioner visninger.

På norgesbesøk

Da John Legend i desember opptrådte under Nobels fredskonsert, hadde han tatt med seg sin gravide kone til Oslo.

STRÅLTE: Chrissy og John hadde tatt på seg finstasen for å delta på nobelbanketten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STRÅLTE: Chrissy og John hadde tatt på seg finstasen for å delta på nobelbanketten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Chrissys far er barn av norske innvandrere i USA, og hun har derfor hele livet hatt et ønske og en drøm om å oppleve en kultur og en nasjonalitet hun egentlig ikke kan så mye om.

«Oslo! Så søtt, rolig og fredfullt. Til og med flyplassen. Jeg ønsker å beklage på vegne av alt som er amerikansk. Vi skremmer dere nok allerede ved landing», utropte stjernen om Norge.

Også John Legend virket svært begeistret over å være i Norge. «All of me»-sangeren tok seg tid til å skryte av vår norske kulturarv på Instagram, deriblant Edvard Munch.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen avslører problemer med alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer