Gravide Anja tar et oppgjør med kritikerne

- Håper dere feier for deres egen dør mer i det nye året, før dere mener så hardt om meg og mitt, sier svømmer Lavrans Sollis kjæreste.

KJÆRESTER: Lavrans Solli hjalp Anja Johansen i tiden etter at hennes daværende kjæreste Alexander Dale Oen døde under en treningsleir i USA i 2012. Siden ble de to et par. Tidligere i vinter avslørte Anja at hun er gravid med parets første barn. Foto: Stella Pictures / All Over Press
KJÆRESTER: Lavrans Solli hjalp Anja Johansen i tiden etter at hennes daværende kjæreste Alexander Dale Oen døde under en treningsleir i USA i 2012. Siden ble de to et par. Tidligere i vinter avslørte Anja at hun er gravid med parets første barn. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anja Johansen (26) har tidligere fortalt om hetsen hun ble utsatt for etter at hennes daværende svømmer-kjæreste Alexander Dale Oen døde under treningsleir i Flagstaff i USA i fjor.

Og om hvordan hun fikk dårlig samvittighet og skyldfølelse da hun falt for Dale Oens svømmer-kollega Lavrans Solli (21) kort tid etter dødsfallet.

BLE BARE 26 ÅR: Anja Johansen var kjæreste med OL-utøver Alexander Dale Oen da han omkom av hjertestans under en treningsleir i Flagstaff i USA 1.mai i fjor. Dette er fra VM i Shanghai sommeren 2011. Foto: Stella Pictures
BLE BARE 26 ÅR: Anja Johansen var kjæreste med OL-utøver Alexander Dale Oen da han omkom av hjertestans under en treningsleir i Flagstaff i USA 1.mai i fjor. Dette er fra VM i Shanghai sommeren 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

I dag er Anja og Lavrans i lykkelige omstendigheter, og blir foreldre for første gang i 2014.

I et innlegg på Instagram-profilen sin benytter 26-åringen årets siste dag til å ta et oppgjør med kritikken hun har blitt utsatt for i løpet av året:

«Kjære alle sammen. Til alle dere «ukjente» og kjente som følger meg og mitt. Takk for fine ord og oppmerksomhet gjennom alt dette året. Til dere som også følger med, men som skal ha så mye å dømme og mene om meg og mitt, håper dere feier for deres egen dør mer i det nye året, før dere mener så hardt om meg og mitt.

Gå inn i det nye året med en tanke om at du/dere skal tenke litt utenfor deres egen boble. Man kommer mye lengre med å være ydmyk, gi et smil, og prøve å forstå andres valg. Alle har sin bagasje. Godt nyttår».

Anja Johansen er utdannet journalist, mens Lavrans Solli er toppsvømmer for Bergen Svømme Club.

LES OGSÅ: - Det kommer ikke til å bli noen ny Dale Oen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer