Nicole Thea:

Gravid Youtube-stjerne (24) døde brått

- Hjertene våre er virkelig knust.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske Youtube-stjernen Nicole Thea, som var rundt åtte måneder på vei med sin førstefødte, er funnet død. Hun ble 24 år gammel, ifølge People.

Theas familie bekrefter dødsfallet i et innlegg på hennes Instagram-konto, der hun i skrivende stund har 157 000 følgere. Etter at dødsfallet ble kjent, har følgertallet steget med over 50 000.

Der forteller de samtidig at den ufødte sønnen, som hun og kjæresten Global Boga skulle gi navnet Reign, også døde.

- Til alle Nicoles venner og følgere. Det er med stor sorg at jeg må informere dere om at Nicole og sønnen, som hun og Boga kalte Reign, døde lørdag morgen.

Videre forteller familien at Youtube-stjernen hadde forhåndsinnspilt en rekke videoer til kanalen, og at kjæresten nå har bestemt seg for at videoene skal publiseres.

- Som familie ber vi om at dere respekterer vårt privatliv, fordi hjertene våre er virkelig knust og vi sliter med å håndtere det som har skjedd.

- Hvil i fred min vakre jente Nicnac og barnebarnet mitt Reign, jeg kommer til å savne dere for resten av livet, til vi møtes igjen i den evige himmelen, legger moren til i samme innlegg.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Oppdaterte følgerne

Stjernen har nesten 85 000 følgere på Youtube-kanalen sin - et tall som, i likhet med antall Instagram-følgere, har steget med flere tusen etter at dødsfallet ble kjent.

Den siste videoen ble publisert på søndag, dagen etter at 24-åringen døde, og viser Thea gjøre seg klar til en gravidfotografering i et badekar fylt med melk.

På sosiale medier har paret oppdatert følgerne sine hyppig gjennom hele graviditeten, og har en rekke ganger publisert videoer av seg selv danse - til tross for den store magen.

- Vår lille mirakelbaby

Det var i april at Thea og kjæresten kunngjorde at de ventet sitt første barn sammen.

Det gjorde de i en video på Instagram, der hun stolt viste fram babymagen mens hun danset med Boga.

- Gud har gitt oss den største velsignelsen. Jeg får endelig lage et vakkert lite menneske inni meg. Kan ikke tro at denne bubbaen er halvt meg og halvt loml (love of my life, journ.anm.). Global Boga har vært den beste støttespilleren noensinne, og gud gjorde ingen feil da han gjorde ham til far. Vi er allerede besatt av deg, vår lille mirakelbaby, skrev hun den gang.

Én uke senere avslørte 24-åringen at hun ventet en liten gutt.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er så fryktelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer