Ireland Baldwin:

Gravid: - Var ikke klar for det

Kjendisdatteren venter sitt første barn.

VANSKELIG: Ireland Baldwin setter ord på følelsene sine i et lengre innlegg på Instagram. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
VANSKELIG: Ireland Baldwin setter ord på følelsene sine i et lengre innlegg på Instagram. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer
Publisert

«Graviditet er vanskelig. Det tar så mye av en. Og jeg var ikke klar for det. Jeg har alltid villet ha barn med den rette personen».

Det skriver Ireland Baldwin (27) på Instagram. Hun er datter av skuespiller Alec Baldwin (64), og venter for tiden sitt første barn. Graviditeten ble kjent da hun delte et ultralydbilde 1. januar, med teksten «Godt nytt år».

Men alt er ikke bare fryd og gammen for den kommende moren.

Gjør vondt verre

Det er i et brutalt ærlig Instagram-innlegg at 27-åringen setter ord på tanker og følelser rundt det som skjer i livet hennes. Hun legger ikke skjul på at graviditeten er noe av det vanskeligere hun har vært gjennom.

«Forhold er vanskelig. Brudd er veldig vanskelig. Å miste jobben er vanskelig. Å miste en du elsker. Bli syk. Alt det er ekstremt vanskelig. Men jeg undervurderte bare hvor vanskelig svangerskap kom til å være for psyken og kroppen min. Som en som sliter med ekstrem helseangst på daglig basis, har denne graviditeten gjort ting enda verre. Jeg har slitt med å omstille meg. Kroppslige sensasjoner, smerter og kramper», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.