Tone Damli:

Gravid Tone beklager til kjæresten

Artisten overrasker med ærlig innlegg på Instagram.

UNNSKYLDER SEG: Gravide Tone Damli avslører i et Instagram-innlegg at hun lider av humørsvingninger under svangerskapet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
UNNSKYLDER SEG: Gravide Tone Damli avslører i et Instagram-innlegg at hun lider av humørsvingninger under svangerskapet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april ble det kjent at Tone Damli (32) venter sitt andre barn med samboer Markus Foss (37).

Nyheten delte hun gjennom en video på Instagram hvor hun overbrakte budskapet til datteren Billie (6).

Til Se og Hørte fortalte Damli følgende:

- Det lå i kortene at dette skulle skje, men samtidig kan man ikke ta slikt for gitt. Vi er overlykkelige og gleder oss enormt. En glede i denne rare tiden, sa hun.

View this post on Instagram

❤️ X 4

A post shared by 𝐓𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐀𝐌𝐋𝐈 (@iamtonedamli) on

Like etter kunngjøringen av graviditeten fortalte artisten på sin Instagram-profil om hvordan hun følte seg.

«Formen min er upåklagelig, så jeg er heldig. Litt trøtt, kort lunte og jævlig søtsugen, men det får være greit. Føler meg privilegert som får oppleve dette en gang til», skrev hun til et bilde av henne og Billie.

Videre i ettertid har «Butterflies»-sangeren vært åpen om at hun likevel har slitt med visse gravidplager i podcasten «Åpen journal», ledet av programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31).

Damli avslørte blant annet at hun slet med økt kroppsvarme, der brystene hennes var særlig utsatt.

- Jeg har altså så knallvarme bryster nå, det er så voldsomt. Jeg sier til Markus: «Legg hånda di her», og han bare: «oi», fortalte Damli i podcasten, men understreket at hun var ganske varm til vanlig også.

- Kall meg hormonella

Det er tydeligvis ikke bare varme bryster Damli strever med for tiden. På søndag publiserte 32-åringen et Instagram-innlegg hvor hun beklaget for humørsvingningene hun får som følge av graviditeten.

«Du kan kalle meg hormonella. Jeg river meg i håret og til tider kjenner jeg meg selv knapt igjen. Jeg har aldri vært spesielt hormonell før. Nå holder det på å klikke for meg. Det er så sykt kort vei til ALLE følelser», skriver hun innledningsvis i innlegget, og fortsetter:

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

«Jeg er sint, lei meg og glad, og det kan skifte på null komma niks. Så kanskje spesielt til min kjære Markus (som tok med seg Billie til lekeland i dag) - unnskyld på etterskudd og på forhånd. Bare with me. Noen andre som kjenner seg igjen? Please si at det ikke bare er meg», skriver hun blant annet.

Se og Hør har vært i kontakt med Damlis manager, David Eriksen, som opplyser at Damli ikke har noe ytterligere å legge til.

FØLSOM LÅT: Tone Damli har gitt ut låta «If I Can't Have You», der hun synger om kjærlighetssorg. Vis mer

Åpen om fødselen

Mandag kunne Damli for øvrig avsløre at det er en gutt hun og samboeren venter. Som nevnt er Damli fra før mor til Billie (6), som kom til verden et drøyt halvår etter at Damli og Foss viste seg på rød løper sammen for første gang.

Ifølge Damli har datteren drømt om å få søsken.

- Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn, har hun fortalt til Se og Hør tidligere.

Artisten har tidligere snakket om fødselen av datteren.

- Jeg fikk en epidural, som var helt fantastisk, og jeg sovnet. Kvart på syv den 28. april kom Billie til verden, knallblå i ansiktet, og satt fast mellom to rier, men det gikk kjempebra, fortalte hun i Sandra Lyng Haugens podcast «Smelt på tjukka» i 2018.

Ifølge Damli var fødselen det vondeste hun har opplevd, men hun påpekte at hun følte seg helt fin i formen etterpå. Så fin at hun faktisk tok seg en spasertur en halvtime etter fødselen, til sykepleierens store bekymring.

At Billie kom til verden var et stort øyeblikk for 32-åringen.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer