Gravid ti måneder etter fødselen

- Hun er veldig lykkelig, sier en representant for Megan Fox.

TI MÅNEDER: Det er kun ti måneder siden Fox og ektemannen, Brian Austin Green, fikk sitt første barn sammen. Foto: FameFlynet
TI MÅNEDER: Det er kun ti måneder siden Fox og ektemannen, Brian Austin Green, fikk sitt første barn sammen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Megan Fox er gravid igjen. Det bekrefter en talsperson for 27-åringen til New York Post.

- Jeg kan bekrefte at Megan Fox venter sitt andre barn med ektemannen Brian. De er begge veldig lykkelige, forteller talsperson Leslie Sloane Zelnick til avisen.

Nyheten kommer kun ti måneder etter at Fox og Brian Austin Green fikk sitt første barn sammen, sønnen Noah.

Fox jobber for tiden med innspillingen av filmen «Teenage Mutant Ninja Turtles», og grunnen til at hun ikke har bekreftet nyheten før nå er det tidlige stadiet av graviditeten. 

Skjønnheten fikk skryt for å ha kommet seg tilbake i toppform på rekordtid etter fødselen, og tidligere i år fortalte hun at hun ønsket seg flere barn.

- Jeg ønsker meg flere barn. Jeg er så sliten og vet ikke om kroppen min hadde taklet et barn til akkurat nå, men skjer det så skjer det. Mannen min ønsker seg gjerne en liten jente, sa hun i januar til US News.

Fox og Green ble sammen i 2004. De giftet seg i juni 2010.

Da ekteparet ble foreldre for første gang, presterte de kunststykket å holde det hele hemmelig til to uker etter fødselen, noe som er veldig godt gjort i Hollywood.

Før Noah ble født var Green redd for Megans reaksjon på det hele.

- Brian var bekymret for hvordan jeg skulle reagere når barnet kom ut dekket av blod og gørr. Men det gikk helt fint da jeg la Noah på brystet mitt på fødestua. Etter det har jeg aldri syntes noe ved barn er ekkelt, fortalte hun til britiske Marie Claire magazine.

Green har sønnen Kassius fra sitt tidligere forhold til Vanessa Marcil Giovinazzo.

LES OGSÅ: Tilbake i toppform etter fødselen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer