Christina Milian:

Gravid ti måneder etter fødsel

Under ett år etter at skuespilleren fikk en sønn, venter hun sitt tredje barn.

GRAVID: Christina Milian venter sitt tredje barn. Det avslører skuespilleren på Instagram. Foto: Chris Pizzello / Invision / TT / NTB
GRAVID: Christina Milian venter sitt tredje barn. Det avslører skuespilleren på Instagram. Foto: Chris Pizzello / Invision / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christina Milian (39) venter sitt tredje barn. Det skriver den amerikanske skuespilleren på Instagram.

«Du og meg + 3», skriver hun til to bilder.

På ett av bildene ser man kjæresten Matthieu Tota (35) kysse Milians gravidmage. På det andre bildet ser man parets ti måneder gamle sønn ta på magen.

Dette blir skuespillerens tredje barn, men hennes andre barn med kjæresten. Fra et tidligere forhold har hun den ti år gamle datteren Violet.

Fikk en sønn

Gravidnyheten kommer drøye ti måneder etter at paret ønsket sønnen Isaiah velkommen til verden i midten av januar i år.

«Så begynner vi. Isaiah 1/20/20. Helt enkelt perfekt. Verden er din, sønn», skrev Milian til et bilde av sin nyfødte sønn på Instagram etter fødselen.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Som nevnt har sønnen fått navnet Isaiah, men det skal ikke bare ha vært enkelt å finne navn på gutten.

I september i 2019 kunne «Bring It On»-skuespilleren røpe overfor US Weekly at paret slet med å finne et navn som hørtes bra ut både på engelsk og på fransk.

Milians kjæreste er nemlig fra Frankrike, og er kanskje best kjent under artistnavnet M. Pokora. Ifølge 39-åringen skal det ha vært kjærestens ønske å gi gutten et navn som kunne uttales på begge språkene.

- Vi er mye frem og tilbake på det, for engelske og franske aksenter høres ulike ut med navn. Jeg bryr meg ikke om det, men det er hans (kjæresten, journ.anm.) greie. Jeg har kommet til et punkt der jeg bare lar ham gjøre det. Så er jeg bare uenig til vi er enige, sa hun den gang.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Lykkelig

I mai åpnet Milian opp om tilværelsen som tobarnsmor til magasinet People. Da snakket hun ut om hvordan det har vært med baby i hus under en pandemi.

- Jeg er lykkelig og jeg har en veldig glad baby. Helt ærlig, med alt som foregår var det en velsignelse i forkledning å få muligheten til å tilbringe så mye tid sammen uten å bli tvunget til å kjappe oss tilbake på jobb. Det har vært fint å bare være hjemme og være med datteren min og knytte bånd, sa hun den gang.

Milian og Tota ble et par i 2017, og venter altså nå sitt andre barn sammen. Det har derimot ikke alltid vært rosenrødt for den kommende trebarnsmoren.

Skilt etter utroskap

Hun har nemlig tidligere vært gift med musikkprodusenten The Dream (43), men under et år etter at de giftet seg tok ektemannen ut skilsmisse. Det hele skjedde få dager før datteren Violet ble født.

Ifølge Huffington Post kom skilsmissen blant annet som følge av at musikkprodusenten var utro med sin personlige assistent. Utroskapen ble kjent da det dukket opp bilder av de to i het omfavnelse i Karibien.

TUNG TID: Hadia Tajik og Kristian Skard har lenge ønsket seg barn, men å få det, skulle bli vanskeligere enn de hadde trodd. Vis mer

Milian skal derimot ikke vært klar over at ektemannen hadde et sidesprang.

- Jeg visste ikke noe. Men når jeg tenker tilbake, så fortalte magefølelsen meg at noe ikke var som det skulle. Men jeg trodde jeg kunne fikse det, har hun åpenhjertig fortalt til Latina Magazine tidligere.

LES OGSÅ: - En brutal beskjed å få

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer