Gravid Snooki til Jersey Shore

Snooki lar ikke babyen hindre TV-karrieren.

GRAVID PÅ TV: Nicole «Snooki» Polizzi blir med i sjette sesong av «Jersey Shore», selv om hun er høygravid under store deler av innspillingen.  Foto: All Over Press
GRAVID PÅ TV: Nicole «Snooki» Polizzi blir med i sjette sesong av «Jersey Shore», selv om hun er høygravid under store deler av innspillingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da realitystjerne og partyjente Nicole «Snooki» Polizzi (24) fortalte at hun venter barn med kjæresten Jionni LaValle (24). Snooki ble verdensberømt i TV-serien «Jersey Shore» om åtte italiensk-amerikanske ungdommer som nyter en sommer med mye alkohol, festing, sex og skandaler under samme tak i New Jersey.

Programmet går på  MTV, som skal ha fått panikk da de fikk vite at en av seriens største stjerner ventet barn. Nicole er en av deltagerne som fester mest i strandhuset og har skapt mye drama med sitt kjærlighetsliv, blant annet med Jionni.

Det var lenge ukjent hva som skulle skje videre med serien, men mandag annonserte kanalen at de i sommer skal spille inn sesong seks av realityserien – med gravide Snooki.

24-åringens barn er ventet i august og hun vil dermed være gøygravid under store deler av innspillingen, så gjenstår det å se hvor mye det vil påvirke dramatikken i det skandaliserte programmet.

«Innspillingen av sesong 6 av «Jersey Shore» starter denne sommeren i Seaside Hights, med alle deltagerne tilstede. Ja, det inkluderer den lille med en bolle i ovnen. Hva? Trodde du serien var over fordi Snooki annonserte hun var gravid? Å være mamma betyr ikke at du ikke kan ha det gøy. Og vi vet jo at de andre deltagerne kan passe barn, så det burde gå greit?» skriver amerikanske MTV på sine hjemmesider.

Snooki har planlagt å tjene penger på hele svangerskapet. Hun nektet lenge å røpe at hun var gravid fordi hun hadde solgt rettighetene til nyheten til Us Magazine.

Hun nekter også å vise sin voksende mage fordi hun sparer det til TV-kameraene. Det ryktes også at Polizzi får sitt eget realityshow som følger hennes nye hverdag som nybakt mor.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Babyen vår blir liten og brun  
Se video fra innspillingen av «Jersey Shore» her![obj:media:10914]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer