Sophie Elise Isachsen:

Gravid: - Så takknemlig

Blir mamma for første gang.

DELER NYHET: Influenser Sophie Elise Isachsen (28) deler nyheten om at hun er gravid på Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Sophie Elise Isachsen (28) deler den hyggelige nyheten om at hun venter barn med samboeren Vegard. Det gjør hun på Instagram.

«Så takknemlig for det lille mennesket som vokser i magen min, 2024 blir litt av et år», skriver hun til et bilde av seg selv og den voksende magen.

Termin i april

Isachsen åpner seg også om graviditeten i et nytt intervju med ELLE.

- Jeg tror absolutt at skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen. Jeg tror alt skjer for en grunn – det var dette som skulle få meg ut av mørket og gi livet mitt mening igjen, sier hun til magasinet.

Sophie Elise Isachsen møtte pressen på rød løper i forbindelse med TV-serien «Girls of Oslo». Der svarer hun på ryktene som har fått nettet til å koke. Video: Klaus Fjellro. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Influenseren har termin i slutten av april.

- Jeg har allerede begynt å se etter barnehageplass og jeg har en skuff hjemme med små babyklær i, men babyen kommer ikke til å få sitt eget rom helt enda, det blir først når vi flytter tilbake til Oslo.

Hun innrømmer samtidig at det har vært vanskelig å holde graviditeten skjult.

- Det har vært vanskelig, men jeg er glad for at folk har hatt respekt nok til å ikke spørre meg direkte. Under premieren av «Girls of Oslo» måtte jeg ha på meg kåpen hele tiden og da merket jeg at det skal bli deilig å få lov til å være gravid på ekte.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise Isachsen, foreløpig uten hell.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte hva hun bruker én million på i året. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Ble sammen med tidligere kjæreste

Avsløringen kommer etter hun for en stund tilbake delte en videosnutt på Snapchat hvor hun strøk seg over magen.

Influenseren fortalte også nylig ærlig i podkasten «Jennie & Karianne» at hun drømmer om å bli mor.

- Jeg har superlyst på barn i fremtiden og det har jeg hatt lenge, men jeg føler jeg aldri har stått helt inne for det. Det fordi det ikke har passet med livet mitt. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste jeg har hatt lyst å få det med, før nå, sa hun i podkasten.

Sophie Elise avslørte i mai at hun hadde fått seg kjæreste. Måneden etter kom nyheten om at hun skulle flytte til Trondheim, hvor kjæresten bor.

BILDET MED POSEN: I et nytt klipp fra den kommende serien «Girls of Oslo» snakker Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland om bildet som ble publisert i vinter hvor en pose med hvitt pulver holdes i hånden. Video: Prime Video Vis mer

28-åringen har holdt kortene tett til brystet om hvem hennes utvalgte er, men har sagt at han er en tidligere kjæreste fra tenårene.

Åpnet seg om kjæresten

I sommer lettet hun på sløret til følgerne sine i sosiale medier om hvordan det gikk med kjærligheten:

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kunne røpe det dyreste hun eier. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

«Veldig bra! Jeg har aldri hatt det sånn her før - blir mer forelsket for hver dag som går, savner ham hele tiden når vi ikke er sammen og alt sånn der kliss, haha. Det er så klart trist å tenke på at livet i Trondheim nå er midlertidig, men jeg er sikker på at det ordner seg uansett. Avstand er jo ikke for alltid», skrev hun.

LES OGSÅ: Røper spinnvill «Farmen»-lønn: - What?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer