FÅR KRITIKK: Zolciak har fått mye kritikk for å røyke under svangerskapet. Her ble hun tatt på fersken i juni. Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: Zolciak har fått mye kritikk for å røyke under svangerskapet. Her ble hun tatt på fersken i juni. Foto: All Over PressVis mer

«Gravid-røykeren» venter tvillinger

- Jeg fikk sjokk da jeg fant det ut.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at reality-stjernen Kim Zolciak (35), kjent fra TV-serien «Real Housewives of Atlanta», venter barn.

Nå er det klart at Zolciak, som har fire barn fra før, går med tvillinger i magen.

- Jeg ble fullstendig sjokkert da jeg fant det ut. Jeg ante det ikke. Det var en naturlig unnfangelse, men tvillinger går i familien, så jeg bør vel ikke bli altfor overrasket, sier hun til E! News.

Zolciak har fått mye oppmerksomhet for at hun røyker under svangerskapet, noe som kan få mange dramatiske konsekvenser, blant annet spontanabort, for tidlig fødsel og lav fødselsvekt.

I juni ble hun fotografert på en parkeringsplass i Atlanta, der hun koste seg med en sigarett mens hun pratet i mobiltelefonen.

Også sist gang hun var gravid, i 2010, ble stjernen tatt på fersken i å røyke under svangerskapet, noe som skapte sterke reaksjoner. Det gangen hevdet hun at hun ikke ante at hun var gravid.

LES OGSÅ: Fyrte opp i fjerde måned