FUNNET DØD: Brooke Phillips - eller Hayden Brooks som hun kalte seg -  ble denne uken funnet død i et nedbrent hus. Foto: AP
FUNNET DØD: Brooke Phillips - eller Hayden Brooks som hun kalte seg - ble denne uken funnet død i et nedbrent hus. Foto: APVis mer

Gravid realitystjerne funnet død

- Alle elsket henne...

SEHER.NO: Realitystjernen Brooke Phillips (22) ble mandag funnet død inne i et nedbrent hus, skriver Radaronline.

Først nå er det blitt slått fast at blondinen - som jobbet som prostituert - ble drept av et skuddsår og at hun hadde et barn i magen.

Phillips ble kjent gjennom HBO-serien "Cathouse", som skildrer livene til de ansatte på det lovlige bordellet "Moonlite Bunny Ranch" i Oklahoma City, og den gravide 22-åringen jobbet under navnet "Hayden Brooks".

- Hun hadde en fantastisk personlighet. Alle elsket henne og hun elsket å spille Scrabble med jentene. Hun var den beste, forteller Dennis Hof, sjefen ved bordellet, til Radaronline.

Phillips var en av fire offer som ble funnet i det nedbrente huset i Oklahoma City denne uken. Først nå er det kjent at Phillips og et annet offer , Millie Barrera, begge var gravide og hadde blitt skutt før bygningen ble satt i brann.

Dette er ikke det første dødsfallet som ryster USAs realitymiljø. Tidligere i år ble badedraktmodellen Jasmine Fiore brutalt drept av kjæresten og realitystjernen Ryan Jenkins.

I tillegg ble den tidligere realitydeltageren Brian Lee Randone arrestert for drapet på pornoskuespiller Felicia Tang i september.  

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: 60 minutes-stjerne døde