KJÆRLIGHETSJAKT: Ida Marie Krone (til venstre i bildet) er en av de gjenværende frierne til kornbonden Ole Jacob. Den enste "konkurrenten" som er igjen, er Bettina Bakke til høyre i bildet.
KJÆRLIGHETSJAKT: Ida Marie Krone (til venstre i bildet) er en av de gjenværende frierne til kornbonden Ole Jacob. Den enste "konkurrenten" som er igjen, er Bettina Bakke til høyre i bildet.Vis mer

Gravid på videregående

Ida Marie fra "Jakten på kjærligheten" fikk barn som 17-åring.

SEHER.NO: Ida Marie Krone (24) fra Sokndal i Rogaland er en av de to gjenværende frierne til kornbonden Ole Jacob Kollerud (33) i årets sesong av "Jakten på kjærligheten".


Men den søte 24-åringen innrømmer nå overfor Se og Hør weekend at livet og kjærligheten ikke bestandig har vært like lett.


Ida Marie ble nemlig gravid med ungdomskjæresten som 17-åring, da hun gikk i førsteklasse på videregående.


Og kort tid etter dette ble hun forlatt av kjæresten.


- Det var et sjokk naturligvis og noe jeg ikke hadde regnet med skulle skje i så ung alder. Jeg bestemte meg likevel for å beholde barnet. Kjærligheten tok slutt mellom meg og kjæresten min. Han dro og siden har jeg verken sett eller hørt noe fra han, sier Ida Marie til Se og Hør weekend.


Men selv om graviditeten og det å bli forlatt av kjæresten kom som et sjokk, er sønnen Morten Andrè (7) det viktigste i livet hennes.


- Det har vært tøft å være alenemor, men det har virkelig vært verdt det, sier Ida Marie.


LES OGSÅ: - Lover flørt og spenning