Gravid og toppløs miss disket

- Nå er jeg snart seks måneder på vei og kunne ikke vært med likevel.

VENTER BARN: Det var toppløsbildene som sendte Nina Wibe ut av konkurransen. Men den gravide 23-åringen kunne nok ikke vært med likevel... Foto: Froken.no
VENTER BARN: Det var toppløsbildene som sendte Nina Wibe ut av konkurransen. Men den gravide 23-åringen kunne nok ikke vært med likevel... Foto: Froken.no Vis mer
SEHER.NO: Nok en toppløsskandale ryster Frøken Norge 2009. Etter at Seher.no forleden kunne fortelle at AP-politikeren Maria Belova (22) må forlate konkurransen etter å ha posert toppløs i Vi Menn, lider nå 23 år gamle Nina Wibe samme skjebne.

Men det er kanskje like greit - til Seher.no avslører den tidligere missekandidaten at hun er gravid!

- Jeg har tenkt å si at jeg ikke ville være med likevel. Det passer seg bare ikke. Nå er jeg snart seks måneder på vei og kunne ikke vært med likevel, forteller Nina og legger til at hun venter en jente.

Hun sier at hun meldte seg på til konkurransen i sommer og ikke har tenkt over det siden. At hun hadde kommet blant de 200 beste var hun ikke klar over før telefonen om at hun var blitt disket kom.

Likevel hadde de lettkledde bildene av henne vært på trykk i Vi Menn før hun meldte seg på til Frøken Norge 2009 - selv om konkurransen ikke tillater det.

- Hvorfor meldte du deg på likevel?

- Jeg har ikke noe svar på det her. Det er ikke noe jeg gidder å sitte og svare på, sier den gravide toppløs-missen.

- Vi har jo en liten mistanke om at suksessen til Aylar fra 2004 har inspirert en del jenter til å melde seg på likevel i håp om å bli kjendiser over natten, forteller tidligere Frøken Norge-deltager og missegeneral Geir Hamnes' medarbeider Kirby Ann Basken til Seher.no.

Nina Wibe nekter imidlertid for at det var grunnen til at hun meldte seg på i konkurransen:

- Det er forskjell på lettkledd og porno.

Kirby Ann Basken synes det er trist at toppløsskandaler fortsetter å ramme Frøken Norge, og at både hun og missegeneral Hamnes blir skuffet når slike ting skjer.

- Man vet jo aldri, men vi håper jo virkelig ikke at det skjer igjen. Vi hadde fem stykker i fjor, og håpet at vi skulle slippe unna det i år. Vi fikk jo ikke inn noen tips før vi hadde gått ned til 200, sier Kirby og presiserer for fremtidige missekandidater:

- Det er det samme om bildene ble tatt for ti år siden eller i går.

Les alt om Frøken Norge på Froken.no
Har du tips om Frøken Norge-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Disse er videre i Frøken Norge