Marina Balmasjeva:

Gravid med stesønnen

Forlot mannen sin til fordel for sønnen hans.

STESØNN: Russiske Marina Balmasheva (35) skal gifte seg med stesønnen sin (20). Foto: Instagram/marina_balmasheva
STESØNN: Russiske Marina Balmasheva (35) skal gifte seg med stesønnen sin (20). Foto: Instagram/marina_balmasheva Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen liker moren, andre liker datteren, men i Marina Balmasjeva (35) sitt tilfelle må mor og datter byttes ut med far og stesønn. I tillegg likte Balmasjeva både faren og stesønnen.

Den russiske influenseren er nemlig i vinden for tiden, etter at hun forlot mannen sin – til fordel for stesønnen.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Tirsdag delte hun en video på Instagram, der hun viser frem en positiv graviditetstest til den tidligere stesønnen sin, som nå er forloveden hennes. I videoen kan man se at forloveden, Vladimir «Vova» Sjavyrin (20), gir sin tidligere stemor en stor klem etter å ha sett graviditetstesten.

Oppdro forloveden

For at dette ikke skal bli like komplisert som teksten i Øystein Sunde-sangen «Jeg Er Min Egen Bestefar», får vi ta dette litt fra starten av.

Da Balmasjeva var 22 år giftet hun seg med faren til Vova, Alexej Sjavyrin (45), ifølge australske News. Han hadde fem barn fra før, blant andre Vova, som var sju år da Marina og Alexey giftet seg.

Paret var gift i ti år, før de skilte seg, og i løpet av de ti årene skal Marina angivelig ha adoptert de fem barna hans, slik at de alle ble hennes på papiret.

Planen hennes nå er å fortsette å oppdra de fire søsknene til Vova, samtidig som de planlegger bryllup og gjør seg klar til å bli foreldre.

AKSJON: Mads Hansen har sett seg lei influencere som bryter corona-reglene - dette er saken. Video: Rød Løper Vis mer

Visste om forholdet

Eksmannen sa på det russiske talkshowet «Pryamoy Efir» at han fant ut om forholdet etter å ha hørt Marina og Vova ha sex.

– Jeg fikk ikke sove en natt, fordi jeg hørte dem ha sex. Etter at de var ferdige, kom hun inn på soverommet vårt, og la seg ned ved siden av meg i sengen.

Han fortalte videre at han ikke visste hvordan han skulle håndtere utroskapen, og at det tok han flere uker før han klarte å konfrontere henne.

Tidlig i svangerskapet

Ifølge Instagram-innlegget til Marina er hun fire uker på vei, og svangerskapet skal være grunnen til at paret nå har valgt å gifte seg.

– Vi er lei av å skjule det, selv om vi vet at vi ikke er veldig langt på vei. Enda har vi ikke vært på ultralyden som skal vise oss et lite hjerte, skriver influenceren.

Balmasjeva har klart å samle over 420 000 følgere på Instagram, etter at hun startet kontoen sin for å dokumentere veien hennes til å gå ned i vekt.

Tidligere i år fikk hun mye kritikk da hun delte et bilde av Vova og henne, som var tatt da han var sju år gammel og hun 22. Bildet var satt sammen med et annet bilde av dem, tatt nå, der han holder rundt henne.

Til bildet skrev hun at hun visste at de kom til å bli dømt av noen og støttet av andre, men at de var lykkelige og ønsket alle andre lykke også.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

LES OGSÅ: - Vennskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer