Marina Balmasjeva:

Gravid med stesønnen

Forlot mannen sin til fordel for sønnen hans.

STESØNN: Russiske Marina Balmasheva (35) skal gifte seg med stesønnen sin (20). Foto: Instagram/marina_balmasheva
STESØNN: Russiske Marina Balmasheva (35) skal gifte seg med stesønnen sin (20). Foto: Instagram/marina_balmasheva Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen liker moren, andre liker datteren, men i Marina Balmasjeva (35) sitt tilfelle må mor og datter byttes ut med far og stesønn. I tillegg likte Balmasjeva både faren og stesønnen.

Den russiske influenseren er nemlig i vinden for tiden, etter at hun forlot mannen sin – til fordel for stesønnen.

Tirsdag delte hun en video på Instagram, der hun viser frem en positiv graviditetstest til den tidligere stesønnen sin, som nå er forloveden hennes. I videoen kan man se at forloveden, Vladimir «Vova» Sjavyrin (20), gir sin tidligere stemor en stor klem etter å ha sett graviditetstesten.

Oppdro forloveden

For at dette ikke skal bli like komplisert som teksten i Øystein Sunde-sangen «Jeg Er Min Egen Bestefar», får vi ta dette litt fra starten av.

Da Balmasjeva var 22 år giftet hun seg med faren til Vova, Alexej Sjavyrin (45), ifølge australske News. Han hadde fem barn fra før, blant andre Vova, som var sju år da Marina og Alexey giftet seg.

Paret var gift i ti år, før de skilte seg, og i løpet av de ti årene skal Marina angivelig ha adoptert de fem barna hans, slik at de alle ble hennes på papiret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer