«Love Island Norge»:

Gravid med sitt første barn

Magnhild Sundland blir mamma i november.

GRAVID: Den tidligere «Love Island Norge»-deltakeren Magnhild Sundland venter barn. Foto: Marie Røssland/ Privat
GRAVID: Den tidligere «Love Island Norge»-deltakeren Magnhild Sundland venter barn. Foto: Marie Røssland/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Love Island Norge»-deltakeren Magnhild Sundland (31) kunne søndag, på selveste nasjonaldagen, avsløre overfor sine følgere at hun venter sitt første barn med kjæresten Magnus Helgesen.

Paret har vært sammen siden i fjor høst, og ifølge Sundland er barnet ventet å komme i november. Det skriver hun blant annet på sin Instagram-profil.

«Har gossa oss litt ekstra i karantene. 17. mai ble litt annerledes i år og det blir den nok neste år også. Gleder oss til å bli foreldre i november (og ganske vettskremt!)», skiver hun til et bilde av seg og kjæresten - som har hendene godt plassert på 31-åringens mage.

Permittert

Til Se og Hør kan den vordende mammaen fortelle at det er en rar periode å bli gravid i, til tross for at den også har sine fordeler. Sundland har nemlig hatt muligheten til å tilbringe mye tid hjemme.

- Det har vært veldig spesielt fordi jeg har vært permittert. Man kjenner litt mer på de kroppslige endringene enn hvis man hadde vært i fullt arbeid. Er også litt hell i uhell, fordi jeg har kunnet være kvalm hjemme, istedenfor på jobb, sier hun lattermildt til Se og Hør.

Sundland brenner for kropp og helse, og jobber til vanlig som coach hos Crossfit Maxpuls, men har altså blitt permittert grunnet coronapandemien. Hun har likevel enda en jobb å lene seg på, da hun er designer og driver merket Faser.

31-åringen forteller til Se og Hør at hun er overrasket over den positive responsen på gravidnyheten, og synes det er rart at det skulle få så mange reaksjoner. Hva gjelder babyens kjønn er fortsatt usikkert, men hun kan røpe at de får vite det før mai er omme.

Fyrte løs

Sundland var deltaker i den første sesongen av «Love Island Norge», som ble sendt på tv høsten 2018. I motsetning til Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug som gikk hånd i hånd ut fra programmet, ble 31-åringen sendt hjem uten en partner ved sin side.

KRITIKK: Ida Myren ble kjent da hun var med i «Love Island», men fant ikke kjærligheten der. Nå åpner hun opp om hvordan det går på den fronten, og om hvilke bilder hun får kritikk for på Instagram. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Lykken skulle likevel snu året etter.

Tidligere i år fyrte hun, sammen med flere deltakere fra den første norske versjonen av programmet, løs mot Morten Hegseth (34) - som i år ledet den andre sesongen av datingprogrammet. Dette fordi 34-åringen hadde kommet med uttalelser om dem som deltakere og kroppene deres.

I et intervju med «God Kveld Norge» ramset programlederen blant annet opp hva han ville unngå i sesong to, før han lirte av seg følgende dom over programmets første sesong:

- Det var bare kjedelig. Jeg synes ikke deltakerne var noe gøyale, det var ikke noe spenning i form av dramatikk, eller så var de ikke pene nok. Det var ikke godt nok produsert, og jeg synes det var ganske dårlig, konstaterte han.

Dette skapte naturligvis reaksjoner hos deltakerne, deriblant Sundland som på Instagram skrev følgende:

«Jeg støtter ikke oppførselen til programlederen. Blir helt paff av å høre på uttalelsene fra Morten Hegseth, om at vi ikke var pene nok eller spennende nok og så videre», skrev hun blant annet.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Overfor Se og Hør la imidlertid Hegseth seg senere flat.

- Jeg skrek av skam da jeg så intervjuet på «God kveld Norge». Noen hadde fått litt for mye Møllers-programlederselvtillit-tran den dagen. Noen ganger blandes de forskjellige hattene jeg har som programleder, podcast-tryne og andre ting. Her dreit jeg meg ut, sa han.

SINGEL: Christina Aranja Ophaug Kristiansen er hjemme fra «Love Island», men får seg en overraskelse under intervjuet. Video: Rød Løper/TV2 Vis mer

LES OGSÅ: Skiller seg etter fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer