<strong>BLIR MAMMA:</strong> Julie Strømsvåg kunne mandag avsløre at hun venter sitt første barn. Her er hun fotografert i fjor sommer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BLIR MAMMA: Julie Strømsvåg kunne mandag avsløre at hun venter sitt første barn. Her er hun fotografert i fjor sommer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Julie Strømsvåg:

Gravid med sitt første barn

- Miniloffen melder sin ankomst i april.

Publisert
Sist oppdatert

Mandag kunne TV 2-programleder Julie Strømsvåg (38), hovedsaklig kjent som programleder under diverse sportsbegivenheter, dele at hun venter barn. På Instagram har 38-åringen lagt ut et bilde av seg selv i Roma, passende nok med en pave på t-skjorta.

Der viser hun fram den voksende babymagen:

«Paven velsigner en unge mekket utenfor ekteskap. Miniloffen melder sin ankomst i april, vi gleder oss stort», skriver hun tilhørende innlegget.

Første barn

Gratulasjonene har allerede begynt å strømme på, og det er tydelig at tv-profilen gleder seg stort til å bli mamma. VG var først ute med å viderebringe det glade budskap mandag morgen.

Dette blir tv-profilens første barn. Til Se og Hør forteller hun følgende om den hyggelige nyheten:

- Dette er veldig stort og stas for oss. Mange har gjort dette før, men for oss er det jo helt nytt territorium på alle måter, så nå går vi ei uhyre spennende tid i møte, forklarer hun.

Babyen betyr derimot at hun går glipp av EM i sommer, men hun mener at det går helt fint.

- Det er kjedelig å gå glipp av opplevelsen det er å jobbe med noe av det gøyeste jeg gjør og har gjort i ti år nå. Men kanskje det blir digg å henge på sofaen og bare kose seg. En unge trumfer EM vil jeg tro, sier hun til VG

I januar i fjor kunne tv-profilen røpe at hun hadde funnet kjærligheten i løpet av 2017.

Dette ble også delt på Instagram. Hun hadde falt for kiropraktor Bjørn Rognhaug (32), som hun i fjor sommer flyttet inn sammen med.

- Vi har nettopp flyttet inn i en leilighet i ett av nybyggene i Nydalen, så det er litt kaos der, uttalte hun til VG den gang.

Har slitt med smerter

Tidligere har 38-åringen vært sammen med TV 2-fotografen Torbjørn Pettersen. Forholdet tok imidlertid slutt etter fire år som kjærester, og i 2013 gikk de hver til sitt.

Selv om lykken nå smiler for den blide programlederen, har ikke alt vært like lett for henne.

I 2009 ble hun utsatt for en fallulykke, da sportsankeret deltok på en promo-innspilling for TV 2.

Under stuntet, hvor hun hang opp ned over bakken, falt hun ned med ryggen og nakken først. Ulykken medførte et brudd i ryggen, og i åra etterpå har TV 2-profilen slitt med ettervirkningene. Hun har tidligere vitset om at hun takler smertene på grunn av medisinene hun går på.

- Med dop! Hehehe! Smertestillende, ja. Også får du masse energi av å være i den bobla. Så ... energi blanda med dop, så kommer du deg gjennom ethvert langt mesterskap, sa hun til Se og Hør i 2016.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

LES OGSÅ: Venter barn nummer 22

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer