<strong>FLYTTET TIL NORGE:</strong> Johanna og ektemannen Vince flyttet nylig til Norge, og forbereder seg på å bli foreldre - samtidig med at hun setter igang med et nytt, norsk TV-program. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
FLYTTET TIL NORGE: Johanna og ektemannen Vince flyttet nylig til Norge, og forbereder seg på å bli foreldre - samtidig med at hun setter igang med et nytt, norsk TV-program. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer

Gravid med sitt første barn

- Dette har jeg helt panikk for, sier Johanna Grønneberg Mesa.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere MTV-programlederen og TVNorges-«Ja, vi elsker Hollywood»-kjendis Johanna Grønneberg Mesa (32) er gravid i tredje måned med sitt første barn.  

Johanna er vant til et hektisk liv i Hollywood, og sliter nå med å ta den gledelige nyheten innover seg.

- Jeg synes det er veldig rart. Jeg driver fortsatt og leter etter hva man skal gjøre når man er gravid. Man er jo i en alder der man bør begynne å planlegge sånt, men jeg er helt i sjokk. Andre mennesker håndterer jo sånt helt fint, men dette har jeg helt panikk for, sier Johanna Grønneberg Mesa til Seoghør.no.
 

Nå har Johanna og ektemannen Vince flyttet hjem til Norge, og gjør seg klare til å bli foreldre i en leilighet på Frogner i Oslo.

- Vi kommer til å være i Norge en stund, og det er også litt rart. I Hollywood er det helt ok å ha fire nannyer og sånn, men det går jo liksom ikke her. Jeg kan veldig lite om det å ha barn, og jeg er redd for at jeg ikke skal klare det helt. Jeg er egentlig ikke så glad i barn heller, og så har jeg en jobb som er ganske hektisk, sier hun.

Grønneberg Mesa setter snart igang med et nytt TV-program for produksjonsselskapet Limelight, og får dermed nok å gjøre under svangerskapet.

- Jeg jobber med Limelight, som har kontaktet meg. Jeg kan ikke si så mye om hva det er ennå. Man må gjøre litt forandringer når noe sånt skjer. Planen er at vi skal bli her i ett år, men jeg drar til New York allerede i april for å jobbe. Vi har jo ikke planlagt noe av dette, så jeg føler meg på ingen måte forberedt, sier Johanna til Seoghør.no.

Johannas produsent-ektemann Vince har allerede funnet seg godt til rette i Oslo, mens programlederen selv sliter mer med hjemlengsel til Hollywood.

- Han synes det er kjempefint. Han er trener for det amerikanske fotballaget Oslo Vikings. Han er en sånn type som tilpasser seg veldig fort. Jeg sliter mye mer, og savner Hollywood. Det er sånne småting jeg savner, men det er veldig godt å være hjemme nå som jeg er gravid, sier Johanna Grønneberg Mesa til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjøpte luksusleilighet i Las Vegas  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer