<strong>GRAVID:</strong> Tracy Anderson venter barn med ektemannen Matt Mogol, og blir mor for andre gang i mai.  Foto: All Over Press
GRAVID: Tracy Anderson venter barn med ektemannen Matt Mogol, og blir mor for andre gang i mai. Foto: All Over Press Vis mer

Gravid med sitt andre barn

Tracy Anderson blir mor igjen i mai.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Treningsguru Tracy Anderson (37) har hjulpet mange av verdens største stjerner å komme i form etter fødsler, og nå er det snart hennes egen tur.

Torsdag fortalte hun ukebladet Us Weekly at hun venter barn med ektemannen Matt Mogol. Paret giftet seg i september, og Anderson har termin i mai. 37-åringen har sønnen Sam (13) med sin første ektemann Eric Anderson.

Tracy har de siste årene skapt sin egen treningsmetode, og stjerner som Gwyneth Paltrow, Courtney Cox og Jennifer Lopez har kommet i form med hennes hjelp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er hun i superform til bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer