Gravid med sæddonor

Nytt medlem i Cruz-familien!

SAMARBEIDER: Penelope (t.v.) og Monica Cruz har tidligere jobbet sammen som både på filmlerretet og som modeller. Nå har de to også gjort et designsamarbeid for undertøysgiganten The Agent Provocateur. Foto: All Over Press
SAMARBEIDER: Penelope (t.v.) og Monica Cruz har tidligere jobbet sammen som både på filmlerretet og som modeller. Nå har de to også gjort et designsamarbeid for undertøysgiganten The Agent Provocateur. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nå blir skuespiller Penelope Cruz (38) tante!

Lillesøster Monica Cruz (35) avslører nemlig på sin egen blogg at hun har benyttet seg av en anonym spermdonor for å føre Cruz-slekten videre.

«Jeg skal bli mamma! Drømmen min har gått i oppfyllelse, og denne fascinerende og spennende tiden jeg har foran meg har jeg lyst til å dele med dere alle. Selv om jeg føler meg veldig ung til sinns, går dessverre den biologiske klokken i motsatt retning.
 
Jeg vet at sannsynligheten for å bli gravid minker for hvert år som går, så jeg har derfor fått utført en kunstig inseminasjon fra en anonym donor. Jeg ønsker å være åpen om temaet, for på den måten å få vist min takknemlighet overfor alle de anonyme donorene der ute som hjelper kvinner, slik som meg, å få oppfyllt livsdrømmen».

Selv om det har vært mange beilere i den spanske skjønnhetens liv, har hun hittil altså ikke funnet drømmemannen.

Monica Cruz er i tillegg til å ha småroller på film og TV, en habil modell. Hun er blant annet undertøysgiganten The Agent Provocateurs ansikt utad.

For to år siden ble Penelope mamma til lille Leo Encinas, hvis pappa er skuespillerkjekkasen Javier Bardem (43), og har nok mange gode svangerskapsråd til lillesøster Monica.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer