<strong>BERØMT PAR:</strong> Cassie Ventura var gjennom mange år kjæreste med den berømte rapperen P. Diddy. For åtte måneder siden tok forholdet slutt - og nå er det ingen tvil om at førstnevnte har gått videre etter bruddet. Her er de to sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix
BERØMT PAR: Cassie Ventura var gjennom mange år kjæreste med den berømte rapperen P. Diddy. For åtte måneder siden tok forholdet slutt - og nå er det ingen tvil om at førstnevnte har gått videre etter bruddet. Her er de to sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cassie:

Gravid med ny mann - åtte måneder etter bruddet

Lykken smiler etter bruddet med den kjente rapperen.

Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten og modellen Cassie Ventura (32) har i mange år hatt et av-og-på-forhold med den berømte rapperen P. Diddy (49). For åtte måneder siden tok imidlertid forholdet til den verdenskjente rapperen slutt en gang for alle.

Cassie og den 16 år eldre P. Diddy - eller Sean Combs som han egentlig heter - var et par fra 2007 og frem til kjærligheten tok slutt høsten 2018.

Da hadde det vært år med spekulasjoner om at det gikk mot slutten for det verdenskjente paret, og i fjor høst var bruddet et faktum.

Nå ser det imidlertid tid ut til at 32 år gamle Cassie har gått videre etter bruddet. Hun venter nemlig barn med sin nye kjæreste, den personlige treneren Alex Fine.

Det skriver People.

- Elsker deg for evig og alltid

Det var onsdag denne uken at 32-åringen la ut et bilde på Instagram hvor hun delte den gledelige babynyheten. Der avslørte hun i samme slengen at hun venter en liten jente.

- Kan ikke vente med å få møte jenta vår. Elsker deg for evig og alltid, skrev artisten under bildet av seg selv og kjæresten som sitter i en bil sammen.

I kommentarfeltet til bildet har den vordende barnefaren skrevet følgende:

- Elsker dere begge til månen og tilbake igjen millioner av ganger.

En rekke stjerner har kommet med gratulasjoner til Cassie, deriblant Khloé Kardashian, Christina Milian og Naomi Campbell. Sistnevnte har kommet med denne begeistrede hilsenen under Instagram-innlegget:

- Jess! Stolt av deg søster, skriver supermodellen, fulgt av flere hjertesymboler.

Rodeorytter og personlig trener

Det var i desember i fjor det ble kjent at Cassie Ventura hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med den verdenskjente rapperen. Det avslørte hun også i et innlegg på Instagram den gang.

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Casandra (@cassie) on

Nyheten kom kort tid etter at kjærligheten med Diddy tok slutt etter hele 11 år. Dermed kan man vel trygt si at det har gått fort i svingene for Cassie - som nå ser ut til å være stormforelsket i sin nye flamme.

Hennes utkårede er profesjonell rodeorytter og jobber som personlig trener for en rekke stjerner i TV-serien «Riverdale».

- En helt ubeskrivelig kjærlighet

Også Alex Fine virker henrykt over å skulle bli far for første gang, Etter at babynyheten ble gjort kjent, delte han et rørende innlegg til den kommende datteren på sin Instagram-profil.

- Jeg vil bli den første mannen i livet ditt og vil vise deg den største kjærlighet for evig og alltid, skriver han i innlegget, og fortsetter:

PRANK: Nylig skremte Ellen DeGeneres Sean «Diddy» Combs' på «The Ellen DeGeneres Show». Nå går videoen viralt grunnet Seans reaksjon. Video: TV3 Vis mer

- Jeg hadde aldri trodd at hjertet mitt kunne bli større etter at jeg møtte moren din. Så fant jeg ut at du skulle komme, og da følte jeg umiddelbart en helt ubeskrivelig kjærlighet, skriver han videre i det åpenhjertige innlegget.

Cassie selv har kommentert to hjerter under kjærestens søte kjærlighetserklæring.

Litt senere delte Alex Fine også et romantisk brev til sine kjære Cassie, hvor han blant annet skrev at han vil gjøre alt i sin makt for å støtte og hjelpe henne.

<strong>SLUTT:</strong> Høsten 2018 ble det slutt mellom P. Diddy og Cassie. Nå har hun funnet lykken på ny med den personlige treneren Alex Fine. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Høsten 2018 ble det slutt mellom P. Diddy og Cassie. Nå har hun funnet lykken på ny med den personlige treneren Alex Fine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var kjæreste med P. Diddy

Det var i oktober i fjor at bruddet mellom P. Diddy og Cassie var et faktum.

Sean Combs - som har gått under mange ulike artistnavn - har seks barn fra et tidligere forhold, men har aldri giftet seg. Han og Cassie var gjennom sitt over 10 år lange samliv svært opptatt å verne om privatlivet, og de viste seg sammen offentlig for første gang først i 2012 - etter hele fem år som kjærester.

- Bruddet var gjensidig og de har beholdt vennskapet. Cassie skal fokusere på musikken sin og skuespillerkarrieren, fortalte en kilde tett på paret til People da bruddet ble kjent i fjor høst.

Combs og Ventura møttes for første gang tidlig på 2000-tallet etter at hun ble signert av plateselskapet hans Bad Boy Records. I 2007 ble de første gang koblet til hverandre romantisk. Året etter svirret ryktene om at paret skulle gifte seg.

De to har også jobbet sammen ved flere anledninger, blant annet på Diddys låt «Swagga Like Puff» i 2008 og hennes sang «Must Be Love» i 2009.

LES OGSÅ: Slaktes av fansen etter nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer