PARTYJENTE: Rebecca Loos har blitt et fast syn på den internasjonale partyscenen etter det påståtte forholdet til David Beckham. Nå gleder hun seg til å bli mamma. Foto: Vince Maher / WENN
PARTYJENTE: Rebecca Loos har blitt et fast syn på den internasjonale partyscenen etter det påståtte forholdet til David Beckham. Nå gleder hun seg til å bli mamma. Foto: Vince Maher / WENNVis mer

- Gravid med norsk lege

Beckhams påståtte elskerinne blir mamma.

SEHER.NO: Partyjente Rebecca Loos - som tidligere har hevdet hun har vært elskerinnen til fotballstjernen David Beckham - skaper igjen internasjonale overskrifter.

Men denne gangen er det ikke den vakre brunettens forhold til David Beckham som har ført henne tilbake i rampelyset.

Ifølge Side2.no har nemlig Rebecca (31) bekreftet overfor det spanske nettstedet Telecino at hun venter barn - med en norsk lege.

- Faren er ikke kjendis. Han er norsk, vi møttes i Norge i sommer og han er lege. Det er det, sier Loos, som ikke legger skjul på at hun har falt pladask for den foreløpig ukjente nordmannen.

- Han var og er kjæresten min. Jeg håper på å tilbringe resten av livet mitt med ham.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fikk juling av Beckhams

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.