<strong>PÅ EVENTYR:</strong> Vibeke Klemtsen skriver på sin blogg at hun har dratt på eventyr. Ifølge Her og Nå består eventyret av deltagelse i en ny kjendisversjon av «71 grader nord». Foto: Stella Pictures
PÅ EVENTYR: Vibeke Klemtsen skriver på sin blogg at hun har dratt på eventyr. Ifølge Her og Nå består eventyret av deltagelse i en ny kjendisversjon av «71 grader nord». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Gravid Klemetsen klar for «71 grader nord»

Barnet i magen er ikke noe hinder for TV-kjendisen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske modellen og programlederen Vibeke Klemetsen avslørte i august på sin blogg at hun snart blir mamma for tredje gang.

Nå skal 35-åringen  ha en ny overraskelse på lur.

Klemetsen har takket ja til å være med i den neste kjendisutgaven av TVNorges realityprogram «71 grader nord» - med barn i magen.

«…da har jeg forlatt familie, hjem, jobb og mitt daglige liv…jeg skal ut på eventyr! Jeg blir borte noen uker og dessverre vil det bli lite oppdateringer her på bloggen. Jeg har hørt at det er en bloggers største synd, å la det gå lange perioder uten oppdateringer, men jeg har ikke noe valg.

Jeg kommer ikke til å ha tilgang til nett, ja ikke en gang til telefon! Deilig på en måte, men sikkert også veldig uvant og frustrenede. Jeg kan foreløpig ikke si så mye om hva jeg skal, men jeg lover dere at dere snart får vite det!,»
skriver Klemetsen på sin blogg under tittelen «Ut på tur, aldri sur».

I programmet må kjendis-deltagerne bryne seg å tøffe naturutfordringer i kampen om tittelen «Norges tøffeste kjendis»

Tidligere har blant annet kjendiser som Lene Alexandra Øien, kickbokseren Mette Solli og motorsykkelføreren Pål Anders Ullevålseter deltatt i konkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir mamma for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer