LIVSFARLIG LEK: Kerry Katona både røyker og drikker på sitt nye reality-show til tross for at hun er hele seks måneder på vei med sitt fjerde barn. Foto: All Over Press
LIVSFARLIG LEK: Kerry Katona både røyker og drikker på sitt nye reality-show til tross for at hun er hele seks måneder på vei med sitt fjerde barn. Foto: All Over PressVis mer

Gravid Kerry røyker 20 om dagen

Kerry Kantona klarer ikke holde seg unna røyk og alkohol.

SEHER.NO: En ny realityserie på MTV avslører eks-Atomic Kitten-stjernen Kerry Katonas mildt sagt dårlig fungerende ekteskap og skadelige vaner under graviditeten.

Mannen har ifølge News of the World sex med henne mens hun sover, og slenger stadig vekk ukvemsord etter henne.

Kerry (27) er på sin side så deprimert at hun røyker som en skorstein og drikker som en svamp. Dette til tross for at hun er seks måneder på vei med sitt fjerde barn.

Enkelte dager er så ille at hun ikke en gang klarer å stå opp av sengen.

Realityserien Crazy In Love har premiere på MTV i disse dager og skildrer det noe dysfunksjonelle ekteskapet mellom Katona og mannen Mark Croft. Croft er tidligere narkolanger og ikke akkurat svigermors drøm.

MTV-ansatte røper overfor News of the World at de har måttet klippe bort store deler av opptakene, fordi de rett og slett er for avslørende.

Opptak som tydelig viser bilder av hvitt pulver på parets nattbord, vil ikke vises for seerne. Kerry, som tidligere har innrømmet kokain-avhengighet, hevder nemlig at hun har kuttet ut dop.

- Vi tror at Mark fremdeles går på dop, og det er høyst sannsynlig at Kerry gjør det samme. Det var ganske så tydelig for oss at noe var på gang, forteller ansatte i MTV som var med og filmet.

At hun ikke har klart å kutte ut sigaretter og alkohol til tross for graviditeten, hersker det ingen tvil om:

- Hun røyker fremdeles 20 om dagen, forteller MTV-kilden.

Opptak av en kjederøykende Kerry er blant klippene som er redigert bort.

Til tross for seriens pikante avsløringer, har Kerry til nå hardnakket hevdet at ekteskapet hennes er svært lykkelig.

MTV-ansatte som har vært med på produksjonen kan fortelle at det er en stor løgn.

Kerry er livredd for at mannen bedrar henne, og sørger derfor alltid for å svare når telefonen hans ringer.

- Kerry har Marks mobil. Hun er overbevist om at han er utro, sier en MTV-kilde.

Kanskje ikke en ubegrunnet frykt. Croft var utro mot Kerry med en kvinnelig bartender mens hun var gravid med datteren Heidi, som nå er ett år gammel. Flere utroskapsrykter omgir også paret.


Les også: Kerrys sex-eksperiment!