Marina Balmasheva:

Gravid influenser gift med stesønnen

Avslørte gravidnyhet i juni - nå har de giftet seg.

GIFTET SEG: I helga giftet den russiske influenseren Marina Balmasheva seg med sin tidligere stesønn, Vladimir «Vova» Shavyrin. I juni avslørte paret at de venter sitt første barn sammen. Foto: Instagram / marina_balmasheva Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den russiske influenseren Marina Balmasheva (35) vekket stor oppsikt da det i juni ble kjent at hun venter barn med sin tidligere stesønn. 35-åringen hadde nemlig forlatt mannen sin til fordel for sin egen stesønn, 20 år gamle Vladimir «Vova» Shavyrin.

Influenseren delte en video med sine over 430 000 følgere på Instagram, og i videosnutten viste hun stolt frem en positiv graviditetstest til sin 15 år yngre forlovede.

SJOKKERER: Den latinamerikanske influenseren Lele Pons har lagt ut en TikTok som sjokkerer. Vis mer

Ikke nok med at paret venter sitt første barn - nå kan Balmasheva også avsløre at de har giftet seg. I helgen delte nemlig den russiske influenseren flere bilder fra bryllupet deres - samt en video der man kan se at de underskriver bryllupspapirene på rådhuset.

Paret har tidligere snakket åpent om sine bryllupsplaner - og nå har de vordende foreldrene altså blitt mann og kone.

- Vi kjørte til registreringskontoret. Jeg hadde ikke engang hårbørste med meg. Ringene var i bilen. Det var god stemning, og litt kleint. Etter at vi ble registrert, tok vi på oss bryllupsklærne våre og hadde en fin feiring på en lokal restaurant, skriver influenseren på Instagram, ifølge Ekstra Bladet.

Venter barn

Den hyggelige nyheten kommer om lag en måned etter at det ble kjent at Balmasheva venter sitt første barn med sin tidligere stesønn. Det avslørte hun også på Instagram, der man kunne se Shavyrin gi sin tidligere stemor en stor klem etter å ha sett graviditetstesten.

Da Marina Balmasheva var 22, år giftet hun seg med faren til Shavyrin, Alexej Shavyrin (45), ifølge australske News. Han hadde fem barn fra før, blant dem 20 år gamle Shavyrin - som influenseren nå har giftet seg med.

20-åringen var syv år da Balmasheva og faren giftet seg.

Paret var gift i ti år, før de skilte seg, og i løpet av de ti årene skal Balmasheva angivelig ha adoptert de fem barna hans, slik at de alle ble hennes på papiret.

Visste om forholdet

Marina Balmashevas eksmann har tidligere uttalt på det russiske talkshowet «Pryamoy Efir» at han fant ut av forholdet mellom 35-åringen og sønnen da han oppdaget at de hadde sex.

- Jeg fikk ikke sove en natt, fordi jeg hørte dem ha sex. Etter at de var ferdige, kom hun inn på soverommet vårt, og la seg ned ved siden av meg i sengen.

Han fortalte videre at han ikke visste hvordan han skulle håndtere utroskapen, og at det tok han flere uker før han klarte å konfrontere henne.

INTIME DETALJER: Sania Smestad har fått med seg moren og bestemoren sin i sin nyeste youtube-video, og her avsløres både det ene og det andre. Video: Youtube/lasania/ Rød Løper Vis mer

Nå har hun altså funnet lykken med sin eksmanns sønn.

Den russiske influenseren har tidigere skrevet på Instagram at graviditeten har bidratt til at de ønsket å gifte seg nokså raskt.

- Vi er lei av å skjule det, selv om vi vet at vi ikke er veldig langt på vei. Enda har vi ikke vært på ultralyden som skal vise oss et lite hjerte, skrev hun i juni.

Balmasheva har klart å samle over 430 000 følgere på Instagram, etter at hun startet kontoen sin for å dokumentere veien hennes til å gå ned i vekt. Hun har også deltatt i flere russiske tv-programmer.

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

LES OGSÅ: Instagram-stjerne funnet drept i koffert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer