Anna Kournikova:

- Gravid igjen to år etter hemmelig tvillingfødsel

Enrique Iglesias og Anna Kournikova blir foreldre for tredje gang, ifølge magasinet Hola!

ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias skal vente barn nummer tre i løpet av de neste månedene. Foto: NTB Scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias skal vente barn nummer tre i løpet av de neste månedene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember 2017 sjokkerte Anna Kournikova (38) og Enrique Iglesias (44) alle da de avslørte at de hadde blitt foreldre til tvillinger i hemmelighet.

Duoen, som har vært sammen i 18 år, er kjent for å holde forholdet borte fra rampelyset, og klarte altså å skjule den tidligere tennisstjernens graviditet for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

«Venter barn»

En måned etter fødselen viste det vanligvis så private paret stolt frem sine to hjerteknusere, Nicholas og Lucy, for første gang til fansen på Instagram.

Nylig fylte tvillingene to år, og nå skal de snart få en lillesøster eller lillebror, melder Hola! magazine.

Den russiske idrettsstjernen skal nemlig være gravid med sitt tredje barn.

- En gratulasjon er på sin plass for Enrique Iglesias og Anna Kournikova. Selv om de ikke har bekreftet babynyheten offisielt selv ennå, så kan man tydelig se Annas store babymage på de eksklusive bildene publisert av spanske ¡HOLA!, skriver den amerikanske søsterpublikasjonen onsdag.

Bildene viser Anna og Enrique som tilbringer en dag på sin luksuriøse yacht, og bak en treningsjakke kan det altså se ut som om 38-åringen skjuler en gravid mage.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer