Anna Kournikova:

- Gravid igjen to år etter hemmelig tvillingfødsel

Enrique Iglesias og Anna Kournikova blir foreldre for tredje gang, ifølge magasinet Hola!

ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias skal vente barn nummer tre i løpet av de neste månedene. Foto: NTB Scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias skal vente barn nummer tre i løpet av de neste månedene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember 2017 sjokkerte Anna Kournikova (38) og Enrique Iglesias (44) alle da de avslørte at de hadde blitt foreldre til tvillinger i hemmelighet.

Duoen, som har vært sammen i 18 år, er kjent for å holde forholdet borte fra rampelyset, og klarte altså å skjule den tidligere tennisstjernens graviditet for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

«Venter barn»

En måned etter fødselen viste det vanligvis så private paret stolt frem sine to hjerteknusere, Nicholas og Lucy, for første gang til fansen på Instagram.

Nylig fylte tvillingene to år, og nå skal de snart få en lillesøster eller lillebror, melder Hola! magazine.

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Den russiske idrettsstjernen skal nemlig være gravid med sitt tredje barn.

- En gratulasjon er på sin plass for Enrique Iglesias og Anna Kournikova. Selv om de ikke har bekreftet babynyheten offisielt selv ennå, så kan man tydelig se Annas store babymage på de eksklusive bildene publisert av spanske ¡HOLA!, skriver den amerikanske søsterpublikasjonen onsdag.

Bildene viser Anna og Enrique som tilbringer en dag på sin luksuriøse yacht, og bak en treningsjakke kan det altså se ut som om 38-åringen skjuler en gravid mage.

Daily Mail mener det ikke er overraskende at duoen foreløpig ikke har uttalt seg om den angivelige graviditeten ettersom de altså også vernet godt om forrige svangerskap.

«Normalt svangerskap»

Til tross for at Anna klarte å holde graviditeten med tvillingene hemmelig, så har både hun og Iglesias delt flere bilder av barna på sosiale medier i tiden etter fødselen.

For en uke siden postet artisten blant annet dette søte bilde av seg selv og sønnen:

View this post on Instagram

Please, no more kisses 🥺😢😭

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Popstjernens mor, Isabel Preysler har tidligere lettet på sløret om hvordan det var for svigerdatteren å gå gravid med tvillinger.

- Det var et helt normalt svangerskap. Hun var absolutt ikke sengeliggende, avslørte hun til ¡HOLA!, og la til at atleten hadde tatt morsrollen imot med åpne armer.

- Anna har ikke trengt å gjemme seg. Hun har et enkelt og hjemmekjært liv, forklarte Preysler videre, ifølge Hola!

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Latino-sangerens søster, Tamara Falcó Preysler, har sagt følgende om sin søte niese og nevø til det spanske nettstedet:

- Lucy ligner mest på Anna. Hun har blondt hår og blå øyne, og Nico ligner mer på Enrique for han er mørkere.

Aktivt sexliv

Et knapt år etter at tvillingene kom til verden avslørte «Hero»-stjernen at han og Kournikova fremdeles har det hett sammen på soverommet.

Da han gjestet det britiske TV-showet «Lorraine» fortalte nemlig 44-åringen at hemmeligheten for å holde gnisten i forholdet i live, er mange elskovsstunder tidlig om morgenen.

- Det er nettopp det jeg har til frokost, delte han, ifølge Contactmusic.com.

- Det er mest sannsynlig mer sex nå enn noen gang tidligere. Det har ikke blitt mindre sex.

Artisten har også avslørt at han foretrekker vill sex, i tillegg til at han har åpnet om hva slags preferanser han har i senga.

- Sex må være inspirerende. Hvis du ikke bryr deg om personen du er sammen med eller selve situasjonen, så blir sexen dårlig. Kanskje ikke dårlig, men du skjønner hva jeg mener. Men jeg tror også helt ærlig at det er vanskelig for kjærlighet å overleve hvis man ikke har sex, fortalte han til Metro i 2015.

Møttes på jobb

Enrique og Anna møttes tilbake i 2001 under innspillingen av sangerens musikkvideo til låta «Escape», og den gangen hadde Enrique kun flotte ting å si til MTVs Making the Video om sin nåværende kjæreste:

- Jeg har ikke møtt henne tidligere, men jeg er allerede en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra i musikkvideoen, uttalte «Hero»-sangeren til MTV, den gang.

Paret begynte etterhvert å date, og i flere år har det vært spekulert i om de har giftet seg, men ingen av partene har ennå bekreftet at de er ektefeller.

Under et tidligere intervju med E! News ga sangstjernen et kryptisk svar da han ble spurt om et fremtidig bryllup.

- Jeg tror ikke på at du trenger et papirark for å vise at du elsker noen. Hvem vet hva fremtiden bringer, eller fortiden, uttalte stjernen.

UENIGE: Jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo-Hansen blir testet i hvor godt de egentlig kjenner hverandre. Noen spørsmål setter dem mer ut enn andre. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Video og edit: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Anne Hathaway: - Babynavnet avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer