Hilaria og Alec Baldwin:

Gravid igjen ett år etter sin tredje fødsel

Stjerneparet avslørte nyheten på Instagram.

FORELDRE FOR FJERDE GANG: Hilaria og Alec Baldwin giftet seg i 2012, og året etter fikk de sitt første felles barn. Nå venter de sitt fjerde barn sammen. Foto: Clint Spaulding/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FORELDRE FOR FJERDE GANG: Hilaria og Alec Baldwin giftet seg i 2012, og året etter fikk de sitt første felles barn. Nå venter de sitt fjerde barn sammen. Foto: Clint Spaulding/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Alec Baldwin (59) nærmer seg 60 år, men det betyr definitivt ikke at han er på vei inn i en roligere tilværelse.

Fredag kunne nemlig han og kona, Hilaria Baldwin (33), annonsere at de venter sitt fjerde barn sammen, skriver UsWeekly.

Paret, som har vært gift siden 2012, er allerede foreldre til datteren Carmen (4), sønnen Rafael (2) og minstemann Leonardo (1) - som ble født for et drøyt år siden.

Fire barn på fem år

I et innlegg på Instagram forteller Hilaria at den lille er ventet til våren.

Det betyr at hun og filmstjernen, hvis alt går som det skal, kommer til å være firebarnsforeldre under fem år etter at deres første barn ble født.

Alec Baldwin har i tillegg datteren Ireland (22) med ekskona Kim Basinger (63).

I innlegget på Instagram forteller Hilaria dessuten at parets felles barn skal få vite kjønnet på sin kommende lillesøster eller lillebror ved hjelp av en spesiell kake hun skal lage til dem.

Saken fortsetter nedenfor.

Også Alec Baldwin har delt nyheten på sin Instagram-konto, ved å republisere konas innlegg. Til bildet har han bare skrevet «Da er vi igang igjen ...».

I etterkant har Hilaria også publisert et nytt Instagram-innlegg, der hun viser fram kaken hun har bakt. Der skriver den blivende firebarnsmoren at hun kommer til å avsløre kjønnet for fansen i løpet av lørdagen.

Saken fortsetter nedenfor.

Har «tvilling-skrekk»

Baldwin-parets babynyhet kommer kort tid etter at Hilaria fortalte i et intervju at hun ønsket seg mer enn tre barn med Hollywood-stjernen.

- Ja, jeg vil absolutt ha en til, uttalte Hilaria til People nylig, og la til:

- Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født. Det er litt som å sitte i en karusell der du aldri vil hoppe av. Det føles styrkende, og man vil bare oppleve det igjen og igjen.

I samme intevrju understreket hun imidlertid at hun ikke var klar for å få mer enn ett barn samtidig.

- Tenk hvis det kommer tvillinger, liksom. Eller trillinger!? Nei, det hadde nok ikke skjedd. Det ligger ikke til familien, uttalte Hilaria til People.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMFØRT: Alec og Hilaria Baldwin kledde opp seg selv og sine tre barn som rollefigurer fra «Trollmannen fra Oz» i anledning årets Halloween-feiring. Foto: MediaPunch/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GJENNOMFØRT: Alec og Hilaria Baldwin kledde opp seg selv og sine tre barn som rollefigurer fra «Trollmannen fra Oz» i anledning årets Halloween-feiring. Foto: MediaPunch/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Krass kritikk

Og som travel småbarnsmor - og sprek yogainstruktør - har Hilaria Baldwin også blitt godt kjent med det såkalte «mammapolitiet», som kommer med både kritikk av og råd om morsrollen.

I 2016 fikk Hilaria tyn for måten hun bar sønnen Rafael i bæresele på, ettersom enkelte mente at sønnen hang for lavt på brystet hennes.

33-åringen brydde seg imidlertid ikke om kritikken, og slo hardt tilbake i et innlegg på Instagram:

- Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarte Hilaria i innlegget.

Hun har dessuten måttet tåle kritikk for hvordan hun har vist fram babymagen sin på sosiale medier.

TV-STJERNE: Alec Baldwin har gjort stor suksess med sine parodier av president Donald Trump i tv-showet «Saturday Night Live» i det siste. Her sammen med Kate McKinnon i rollen som Jeff Sessions. Foto: Will Heath/NBC via AP/ NTB scanpix
TV-STJERNE: Alec Baldwin har gjort stor suksess med sine parodier av president Donald Trump i tv-showet «Saturday Night Live» i det siste. Her sammen med Kate McKinnon i rollen som Jeff Sessions. Foto: Will Heath/NBC via AP/ NTB scanpix Vis mer

Knappe tre uker etter at det ble annonsert at hun var gravid med sitt andre barn, la Hilaria ut et bilde på Instagram, der hun stolt viste fram den voksende magen.

Bare iført truse og BH på bildet, reagerte flere fans på at den spreke yogalæreren viste frem graviditeten på denne måten.

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skrev hun i et innlegg den gang.

LES OGSÅ: - Han har falt for en 33 år yngre kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer