Mandy Moore:

Gravid igjen et knapt år etter fødselen

Hollywood-stjernen avslører også babyens kjønn.

GLEDER SEG: Mandy Moore og mannen blir foreldre for andre gang. Foto: ParisaMichelle / SplashNews / NTB
GLEDER SEG: Mandy Moore og mannen blir foreldre for andre gang. Foto: ParisaMichelle / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I februar i fjor ble «This is Us»-stjernen Mandy Moore (37) og ektemannen Taylor Goldsmith (36) foreldre for første gang da sønnen Gus så dagens lys.

Det røpet skuespilleren selv til fansen på sosiale medier.

- Gus er her. Vår søte gutt, August Harrison Goldsmith. Han var punktlig og kom på termindatoen, til stor glede for foreldrene hans. Vi var forberedt på å forelske oss på alle mulige nye måter, men dette overgår alt vi noensinne kunne ha forestilt oss, skrev hun på Instagram.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Får nok en sønn

Nå, 15 måneder etter fødselen, annonserer Moore at hun er gravid igjen. Også denne gang tar 37-åringen til sosiale medier for å dele den hyggelige nyheten.

Hun får litt hjelp av sin førstefødte som nå skal bli storebror.

«Et banebrytende kapittel i livet mitt tok nettopp slutt og det neste, som tobarnsmor, starter snart...», står det innledningsvis i innlegget.

Moore sikter med dette til både avslutningen av dramaserien «This Is Us» hvor hun har en av hovedrollene og som i mai ble avsluttet etter seks sesonger, samt den nye rollen som mamma til to.

«Og vi er så dypt takknemlige og spente. Babygutt Goldsmith nr. 2 kommer til høsten! Turneen kommer til å bli litt annerledes enn jeg forventet, men jeg gleder meg og Gus kommer til å bli den BESTE storebroren», skryter hun.

Turbulent ekteskap

Mandy Moore og Taylor Goldsmith giftet seg i all hemmelighet i november 2018.

I et intervju med Glamour like etterpå snakket hun åpenhjertig om forholdet til sin ferske ektemann.

- Han får hjertet mitt til å smelte. Jeg kan ikke se for meg en bedre partner enn han, fortalte hun til magasinet.

Før Goldsmith var Moore i et turbulent ekteskap med rockestjernen Ryan Adams (47).

Skilsmissen med Adams i 2015 gikk hardt inn på skuespilleren, som blant annet fortalte i intervjuet med Glamour at hun på den tiden befant seg «i en ond spiral hun ikke kom seg ut av».

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Til Cosmopolitan har hun avslørt at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse og å bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv først og ikke finne meg i alt, fortalte hun til magasinet.

LES OGSÅ: «The Hills»-stjernen er gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer